LLIGA FRANCESA
Esports Futbol 01/05/2011

L'Olympique de Marsella empata a casa i perd el liderat quatre dies després d'aconseguir-lo (1-1)

Només una jornada després d'arrabassar el liderat al Lilla, els de Didier Deschamps han punxat al Vélodrome davant l'Auxerre i han tornat a cedir el primer lloc

Adrià Soldevila
Jong i un company celebren el gol de l'empat de l'Auxerre.

BarcelonaL'Olympique de Marsella ha empatat aquesta tarda al seu estadi davant l'Auxerre, en la jornada 33 del campionat francès. D'aquesta manera, els de Didier Deschamps perden el liderat que havien assolit la passada jornada, en vèncer per 4-2 al Niça i aprofitar l'empat del Lilla al camp del Lorient. Aquesta jornada, però, el Lilla ha golejat per 5-0 al cuer, a l'Arlès-Avinyó i ha deixat en mans del Marsella altre cop el liderat.

Poc es podia esperar que el conjunt marsellès no sumés avui els tres punts i mantingués aquest liderat que tant va trigar a aconseguir, però un error en el minut 77 ha propiciat que l'Auxerre s'endugués un punt vital per a les seves aspiracions de salvació. El partit no ha estat bo per cap dels dos equips. El Marsella patia a l'hora de trenar jugades ofensives, però s'ha trobat amb la sort dels campions i en el 56, Matthieu Valbuena ha aconseguit el primer gol. Tot semblava anar per bon camí, però, al minut 77 ha arribat el gol de l'empat, obra del sud-coreà Jo-Guk Jung.

Amb aquest marcador s'ha arribat a la fi dels 90 minuts i l'Olympique de Marsella ha cedit el liderat, altre cop a les mans del Lilla.