Esports Futbol 22/07/2015

El Barça B inicia la pretemporada amb victòria (0-3)

El filial blaugrana ha superat l'Escala amb claredat. Maxi Rolón (2) i Aitor Cantalapiedra han sigut els golejadors

Maxi Rolón amb la samarreta del Barça / FCB

BarcelonaEl Barça B s'ha estrenat amb victòria en aquesta pretemporada després de guanyar a l’Escala (0-3) gràcies als gols de Maxi Rolón (2) i d’Aitor Cantalapiedra, a la segona part. El filial blaugrana, sota les ordres de l'exjugador Gabri García, tècnic interí, ha portat el pes del partit i ha tingut moltes ocasions a la primera part. Ocasions i gols.

Dues assistències, una de Quinti centrant des de la banda i rematada de cap per l’argentí de Rosario, i l’altra d’Edgar Ié en profunditat, que Maxi ha picat davant la sortida del porter, han suposat les dues primeres dianes del xoc i de l'equip barceloní, que ha arribat al descans amb un clar avantatge. Cap a l’equador del segon període, una centrada d’Adama, molt actiu, l'ha rematat Aitor al fons de la xarxa i s’ha estrenat com a golejador amb la samarreta blaugrana per tancar la golejada.