Segona Divisió B
Esports Futbol 05/05/2013

L'Hospitalet derrota el Constància i recupera el liderat del Grup 3 (2-0)

El Llagostera guanya a Binissalem (0-1) i aconsegueix la salvació matemàtica, mentre que el Prat cau contra el filial del Llevant i es manté en zona perillosa

Ara
2 min

BarcelonaAquest diumenge s'ha completat una nova jornada de la Segona Divisió B. Al grup tercer, on hi ha la majoria de catalans, destaquen les victòries de l'Hospitalet i el Llagostera.

L'Hospitalet 2 – 0 Constància

L'Hospitalet ha derrotat el Constància i recupera el liderat a falta de dues jornades per acabar la lliga, una posició que dóna accés a la promoció de campions. Pedraza (44') i Bacari (67') han estat els anotadors locals. D'altra banda, el Constància queda en zona de descens

Espanyol B 0 – 1 Alcià

L'Alcoià ha fet un pas més cap a la promoció d'ascens després de derrotar el filial blanc-i-blau. David Torres, al minut 51, ha anotat l'únic gol del partit.

Atlètic Balears 1 – 1 Reus Deportiu

Empat a un entre dos equips de la zona mitja-baixa però que sumen un punt que els allunya gairebé de forma definitiva de la zona de descens. No hi ha hagut gols a la primera meitat, i Sergio León ha obert el marcador per als reusencs (55') i Chamorro ha empatat (68') per als locals.

Binissalem 0 – 1 Llagostera

El Llagostera s'ha assegurat matemàticament la permanència a Segona B després de guanyar el descendit Binissalem a domicili. Tot i que els gironins han jugat amb 10 des del minut 21 per l'expulsió d'Eloy Gila, Pitu ha pogut anotar el gol de la victòria al 77.

Badalona 1 – 2 Ontinyent

Els badalonins s'han vist sorpresos per un rival que lluita per evitar el descens de categoria. L'Ontinyent s'ha avançat al primer temps amb un gol d'Hugo (32'), i Xavi Muñoz ha igualat a un quart d'hora pel final (74'). Tanmateix, i quan semblava que el partit acabaria amb empat, Fali ha anotat el gol de la victòria visitant (89').

Nàstic 2 – 2 Olímpic

El Nàstic s'ha acomiadat matemàticament de les opcions de jugar el 'play-off' d'ascens després d'empatar contra l'Olímpic un partit que dominava per 2-0. Perera ha avançat els locals amb un gol matiner (6'), i poc després el Nàtic s'ha quedat amb un home menys per l'expulsió de Campos (20'). Tot i això, Marcos, de penal, ha anotat el segon per als tarragonins. L'Olímpic, que lluita amb el filial del Llevant per entrar al 'play-off', ha retallat distàncies amb un gol de Peris abans del descans (36') i ha aconseguit l'empat per mitjà de Pau Franch (79').

Mallorca B 2 – 1 Sant Andreu

El filial mallorquinista ha fet un pas important en la seva lluita particular per evitar el descens de categoria. Capó i Páez han anotat els gols locals a la primera meitat (11' i 28', respectivament). El Sant Andreu, que no s'hi juga res, ha retallat distàncies al minut 86, anotant el 2-1 definitiu.

Lleida Esportiu 2 – 2 Eibar (Grup 2)

El Lleida Esportiu ha pogut salvar un punt al Camp d'Esports gràcies a un gol de Ramos a pocs minuts del final. L'equip de la Terra Ferma s'ha avançat amb un gol de Xisco Hernández al primer temps (28') però l'Eibar ha capgirat el marcador amb dos gols després del descans, de Capa (46') i Arruabarrena (74'). Ramos, al 87', ha igualat el partit, i permet que els lleidatans es mantinguin vius en el somni de jugar el 'play-off'.

stats