Futbol Català
Esports Futbol 04/04/2013

El Sant Andreu fa un pas de gegant a la final de la Copa Federació i guanya 0-3 a l'anada a Llorca

La Hoya de Lorca ha vist com els andreuencs trencaven el partit en dos minuts a l'inici de la segona part amb els gols consecutius de Bonquiet i Edgar

BarcelonaEl Sant Andreu es pot considerar virtualment campió de la Copa Federació 2013. Aquest dijous ha guanyat 0-3 al camp de La Hoya de Lorca, i sembla que la tornada al Narcís Sala dijous que ve (20.30h) serà un pur tràmit per acabar aixecant la copa de campions, i guanyar els 90.000 euros de premi.

Tal com ha anat la primera part, res feia pensar que acabaria en golejada visitant, ja que l'equip murcià ha sigut molt millor en els primers 45 minuts. Ha tingut més la pilota i ha gaudit de més i millors ocasions de gol, que el porter Morales ha evitat que acabessin en gol.

Així, a la segona part, el Sant Andreu ha aconseguit trencar el partit en dos minuts letals. En el 52' Boniquet ha rematat al segon pal una bona centrada de Marc Serramitja, i dos minuts després Edgar aprofitava una pilota morta a l'àrea per fer el 0-2, que deixava l'equip local noquejat.

La Hoya de Lorca ja no s'ha aixecat d'aquests dos cops seguits, i fins i tot en el minut 71 ha enviat un penal al travesser (Meca).

La sentència definitiva ha arribat al final, en el minut 87, amb el gol de Marc Mas, que deixava la final més que encarrilada.