SEGONA DIVISIÓ B
Esports Futbol 17/02/2013

L'Espanyol B es retroba amb la victòria, catorze jornades després

El filial blanc-i-blau goleja el Binissalem (1-4), el Llagostera cau contra el Vila-real B (4-0), el Sant Andreu supera el Constància (2-0), el Reus Deportiu guanya l'Ontinyent (3-2), el Badalona i el Nàstic empaten (2-2) i també hi ha taules en el Prat-Olímpic (0-0)

Ara
3 min

BarcelonaBinissalem 1 – 4 -Espanyol B

Triomf del filial blanc-i-blau, catorze jornades després. L'equip que entrena Manolo Márquez ha passat per sobre del seu rival i amb només set minuts de joc el marcador ja era de 0-2 gràcies als gols de Pino i Cubillas. Els mateixos dos davanters blanc-i-blau posarien la rúbrica sentenciant el partit a la mitja hora de joc amb dos gols més arribant al descans amb 0-4. A la segona meitat, amb el partit controlat, el Binissalem ha retallar distàncies mitjançant un penal.

Prat 0 - Binissalem 0

Meritori empat del Prat contra el líder de la categoria i jugant els darrers minuts en inferioritat numèrica. Els locals han disposat de les ocasions més clares per marcar però tot i estar més a prop de l'1-0 que del 0-1 –i, per tant, del primer triomf dels potablava en aquest 2013–, el porter visitant Francis i la falta d'encert han fet que el partit s'acabés sense canvis en el marcador.

Badalona 2 - Nàstic 2

Badalona i Nàstic s'han repartit els punts en un partit en què hi ha hagut tres penals. Els visitants han estat els primers en marcar. Marcos, de penal, ha obert el marcador al quart d'hora de joc i el Badalona, de nou de penal, ha fet l'empat mitjançant Pelegrí. Al minut 32, novament Marcos ha tornat a avançar el Nàstic i Pelegrí, novament des del punt de penal, ha establert el definitiu empat a dos després de l'expulsió del grana Lucas Viale.

Reus 3 - Ontinyent 2

Un 'hat trick' de Sergio León ha servit perquè el Reus sumés els tres punts a casa. El primer dels gols dels roig-i-negres ha arribat tot just començar la segona part i, al minut 53, novament León tornava a superar el porter visitant, Jonathan. Berna, tot just un minut més tard, escurçava distàncies, però de nou Sergio León tornava a veure porteria. Hugo Salamanca, ja en el temps afegit, ha fet el 3-2.

Sant Andreu 2 - Constància 0

Cinquena victòria consecutiva del Sant Andreu a casa després de superar el Constància. Al minut 16, Borja rematava de cap al primer pal a la sortida d'un córner i, després de tocar en un defensa, la pilota entrava a dins de la xarxa. Ja en la segona part, Xavi Boniquet feia el segon dels andreuencs després de recollir un refús a fins de l'àrea (min 70).

Vila-real B 4 - Llagostera 0

El Llagostera, tot i que ha tingut ocasions durant la primera part per marcar, ha caigut golejat al camp del filial del Vila-real. Óscar Álvarez, en pròpia porteria, ha fet que els locals s'avancessin en el marcador. Juanto ha fet el 2-0 després de culminar un contraatac iniciat per Nahuel. Pitu podria haver escurçat distàncies, però el jugador del Llagostera no ha estat encertat des del punt de penal. Edu Ramos, al minut 78, ha fet el tercer per als locals i un minut més tard, novament Juanto feia el 4-0 final.

GRUP 2: Gimnàstica Torrelavega 1 - 1 Lleida Esportiu

El Lleida Esportiu no ha pogut passar de l'empat a un a terres càntabres. És el 12è empat del conjunt de la Terra Ferma, aquesta temporada, i la novena vegada que el marcador acaba amb empat a un gol. Els lleidatans s'han avançat amb un gol de Jesús Imaz poc abans del descans, i la Gimnàstica Torrelavega ha empatat al minut 57 per mitjà de Cusi. El Lleida ha jugat amb inferioritat numèrica l'últim quart d'hora per l'expulsió de Biel, però el marcador ja no s'ha mogut, i els catalans es mantenen a la zona mitja de la classificació.

stats