Futbol Català
Esports Futbol 23/04/2011

Maneta del Masnou al Cornellà

L'equip del Maresme segueix sumant en la seva lluita per salvar la categoria, mentre que l'equip verd diu pràticament adéu a tota opció de disputar la promoció d'ascens

Redacció
1 min
El Masnou s'aferra a les opcions de permanència

BarcelonaContundent golejada la que va protagonitzar ahir el Masnou a casa contra el Cornellà. L'equip dirigit per Claudio Festa segueix escalant de mica en mica dins la zona baixa de la lliga per situar-se dos llocs per sobre del descens directe finalitzin com finalitzin la resta de resultats de la jornada. El 5-1 viscut al Maresme deixa tècnicament fora de combat el Cornellà, equip aspirant a la zona alta que només ha guanyat dos dels darrers nou partits.

També pràcticament fora de tota opció d'ascens es troba l'Europa. L'equip gracienc va caure derrotat per un necessitat Balaguer per 2-1 en un partit en què van acabar jugant nou contra deu damunt la gespa. Els de La Noguera queden situats, amb aquest triomf, un punt per sobre del Masnou a la taula. Per la seva banda, el Gavà pren les mides a la mitja taula després de desfer-se d'un Castelldefels que encara no té tota la feina feta per afirmar que mantindrà la seva plaça a Tercera.

El Reus, amb un empat a Vilafranca, no va poder apropar-se al segon classificat, la Muntanyesa. En el cinquè dels partits disputats ahir, el Palamós es va complicar molt la vida en caure derrotat a casa davant un Manlleu que aspira obertament a entrar dins el play-off. El degà del futbol català ocupa ara mateix la primera plaça fora del descens directe, però marcada en vermell pels descensos no compensats de Segona B.

Els resultats dels partits del divendres 22 d'abril

Balaguer 2 - Europa 1

Gavà 1 - Castelldefels 0

Masnou 5 - Cornellà 1

Palamós 2 - Manlleu 3

Vilafranca 1 - Reus 1

stats