Publicitat
Publicitat

Futbol Català

Pel matí, partit amistós entre les glòries de la Terra Ferma

Els veterans del Lleida recolzaran al primer equip

En el partit d'aquest diumenge contra el Terol, el Camp d'Esports rebrà la visita de jugadors mítics del club blau com Rubio, Txema, Milanovic o Roa

Una àmplia representació de veterans del Lleida de les darreres dècades estaran presents a la llotja del Camp d'Esports en el partit d'aquest diumenge entre la Unió Esportiva i el Terol. L'equip d'Emili Vicente es troba a un sol punt de la promoció d'ascens a Segona A i jugadors de llegenda a la Terra Ferma, alguns defensors de l'escut del Lleida a la categoria de plata, donaran el seu recolzament a la primera plantilla en el tram més decisiu de la temporada.

Han confirmat la seva presència il·lustres com Antoni Palau, Miguel Rubio, Txema Alonso, Sergi Parés, Milanovic, Maza, Roa, David Capdevila, Jesús Hernández, Emili, Matías Rubio, Jordi Esteve, Viladegut, Puig Solsona, Ismael, Arumí, Òscar Martínez, Paco Plana, Vicente Fernández o Pep Setvalls. La gran majoria d'ells es vestiran de curt pel matí per disputar un amistós de velles glòries. L'hora d'aquest partit serà les 10:30 i es disputarà a l'annex del Camp d'Esports.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT