SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 01/12/2013

El Girona deixa escapar els tres punts de Montilivi (2-2)

Els de Ricardo Rodríguez han estat superiors al Tenerife en el segon temps, però el conjunt canari ha empatat a onze minuts per al final

BarcelonaEl Girona ha acabat empatant contra el Tenerife a Montilivi. Els de Ricardo Rodríguez, que han sumat un punt dels últims nou (han perdut contra el Barça B a casa, contra el Saragossa a domicili i aquest diumenge han empatat contra el Tenerife) han anat de menys a més.

Els gironins no han estat massa fins durant el primer temps, que ha tingut clarament domini visitant. El gol del Tenerife ha estat matiner ja que als vuit minuts de joc, Aridane aconseguia superar Becerra (0-1, min 8). De fet, els visitants han sovintejat la porteria local i han gaudit de moltes ocasions per marxar al vestidor amb un avantatge més còmode. Mica en mica, el Girona ha anat entrant en el partit i apropant-se a la porteria visitant amb cert perill. Tot i això, el marcador no s'ha tornat a bellugar abans del descans.

Però després del pas pels vestidors, el Girona ha canviat. Els locals han sortit molt més incisius i un minut més tard, Gerard Bordas empatava el partit després d'una bona jugada d'Ivan López per la banda (1-1, min 46). I tot just dotze minuts més tard, de nou Bordas situava el Girona per davant en el marcador.

El Tenerife s'ha trobat amb un Girona que plantava cara, però els visitants han tingut la sort de cara –tota la que no han tingut en el primer temps, errant ocasions clares– al minut 79, quan Bruno ha establert el definitiu 2-2 (min 79).