Futbol Català
Esports Futbol 02/02/2011

La crisi és molt profunda a la Gramenet

Els problemes econòmics i els dubtes en la gestió se sumen a la dinàmica esportiva

Redacció
2 min
Ramon Moya, tècnic de la Gramenet

Santa Coloma de GramenetLa Unió Deportiva Atlètica Gramenet afronta un dels seus moments més complicats i incerts de la seva història. El canvi de directius no ha portat sota el braç cap millora dels pilars de l'entitat (gestió, economia i primer equip) i ara més que mai els fonaments de la casa colomenca trontollen. Començant per la gespa, l'equip entrenat per Ramon Moya només ha guanyat un partit des de mitjans d'octubre i va ser contra l'últim classificat, el Santboià. Cinc punts dels darrers vint-i-quatre possibles deixen l'equip blau a nou punts de la promoció de permanència, que ara mateix marca el Benidorm.

La plantilla ha vist retallada unilateralment pel club la seva assignació econòmica. Els màxims responsables de l'entitat van comunicar als jugadors que només podia pagar un màxim de 900 €, dels quals fins i tot alguns jugadors han arribat a rebre només la meitat. Rafael Osuna, president del club, té directius de la seva pròpia junta discrepants amb la seva gestió. Paral·lelament, exdirectius de l'entitat s'han reunit amb el president per aportar un punt de vista extern. Una de les darreres decisions directives és la de proclamar director general de l'entitat l'exàrbitre Casas Bascuñana, que entrarà a formar part d'un organigrama en què l'entrenador de la Gramenet B, Juan Moscoso, és director esportiu per sobre de l'entrenador del primer equip, Ramon Moya.

TV3 no emetarà partits de la Gramenet

Televisio de Catalunya ha confirmat que no retransmetrà partits de la Gramenet "per problemes relacionats amb el contracte que són específics de la UDA Gramenet", segons ha comunicat l'ens televisiu al grup de Facebook del seu programa de futbol català del Canal 33, FutbolCat. La televisió pública catalana podria haver detectat irregularitat sobre el destí dels diners que la TV ofereix per les seves retransmissions.

stats