2a divisió
Esports Futbol 03/03/2013

El Guadalajara vol escapar del descens contra un Sabadell que somia amb l'ascens

Els arlequinats són a la zona de 'play-off'. Ara juguen al Pedro Escartín, on intentaran encadenar la tercera victòria consecutiva a la divisió de plata (17 h, Esport3)

Efe
2 min
El Sabadell té moltes baixes

SabadellGuadalajara i Sabadell es veuen les cares aquest diumenge (17 h, Esport3), al camp del Guadalajara del Pedro Escartín, en lluita per tres punts importants per a tots dos, ja que els locals intenten posar distància respecte la zona de descens mentre que els visitants volen augmentar les seves opcions de lluitar per l'ascens.

Així, després de vint-i-set jornades disputades en la Lliga Adelante, el conjunt arlequinat és actualment sisè i, amb això, en llocs d'accés a les eliminatòries per l'ascens. El Guadalajara, de la seva banda, és dissetè, amb dos punts de distància del perill del descens.

A més, el Guadalajara del tècnic Carlos Terrazas afrontarà a continuació dues sortides seguides fora de casa, pel que una victòria diumenge donaria una certa tranquil·litat.

Els dos equips, ascendits a Segona divisió en la temporada 2010-2011, disputen entre ells en la categoria de plata partits molt igualats: en tres partits, un empat, una victòria i una derrota.

El Sabadell pretén encadenar a Guadalajara la seva tercera victòria consecutiva (segona a domicili), per consolidar-se a la zona de promoció d'ascens a Primera.

Els arlequinats afronten aquest compromís amb la intenció de demostrar que el recent triomf aconseguit al camp del Xerez (0-1), amb autogol andalús en el temps d'afegit, no va ser fruit de la casualitat sinó de la feina ben feta.

Per a aquest segon desplaçament seguit, el tècnic Lluís Carreras recupera el defensa Toni Lao després de complir el seu partit de sanció, encara que tot sembla indicar que no desbancarà de la titularitat el sevillà Samuel, que va debutar amb molt bona nota a la banda esquerra.

Solucionats els problemes defensius, ara els maldecaps per a l'entrenador català s'han traslladat fins al centre del camp, on compta amb les baixes del lesionat Juanjo Ciércoles i del sancionat Juvenal, cosa que podria provocar un lleuger canvi en el dibuix tàctic.

Segons ha revelat el propi Carreras, les opcions passen per col·locar com a 'cervell' l'exracinguista Longás o fins i tot formar amb doble pivot, reubicant el veterà Moha en aquesta posició.

El partit serà molt especial per al davanter hispanomexicà Aníbal Zurdo, que torna al Pedro Escartín per enfrontar-se als que van ser els seus excompanys durant les dues últimes temporades. Per això, ha afirmat que si marca un gol no el celebrarà per respecte a una afició que l'idolatrava.

Per a aquest partit, el Guadalajara recupera Razak Brimah a la porteria, després de complir un partit de sanció, mentre que Alex García descansarà aquesta setmana, per prescripció mèdica.

stats