FUTBOL
Esports Futbol 14/09/2019

L'Atlètic de Madrid cau a Anoeta i perd el primer partit de Lliga (2-0)

El Madrid ha vist debutar Hazard però ha patit per guanyar el Llevant (3-2)

Ara
2 min
L'Atlètic de Madrid cau a Anoeta i perd el primer partit de Lliga (2-0)

BarcelonaL'Atlètic de Madrid segueix líder de la Lliga amb nou punts, però aquest dissabte ha perdut al reformat estadi d'Anoeta davant d'una Reial Societat superior (2-0). El suec Martin Odegaard, exjugador del Reial Madrid, i Nacho Monreal han condemnat el conjunt del Cholo Simeone que ha sumat la primera derrota del curs a la Lliga. Si el Sevilla guanya aquest diumenge l'Alabès, serà el nou líder de Primera Divisió.

Victòria del Reial Madrid contra el Llevant

Per la seva part, el Reial Madrid ha tornat a guanyar a la Lliga (3-2) després de l'empat contra el Vila-real. L'aturada de seleccions ha fet que el projecte de Zinedine Zidane hagi agafat ritme a la Ciutat Esportiva de Valdebebas i ha evitat un incendi en el seu retorn al Santiago Bernabéu. Els blancs no podien fallar. Era la premissa dels tècnics i dels despatxos, que veuen com la planificació de l'estiu fa aigües.

Hazard debuta i el Madrid pateix per guanyar el Llevant (3-2)

Ara, el conjunt madrileny ha patit de valent per assegurar-se els tres punts. S'ha inventat els problemes després de començar el partit amb un clar 3-0 que ha deixat KO els visitants (doblet de Benzema i gol de Casemiro). Però el Madrid ha afluixat el ritme, ha posat l'automàtic i ha començat a patir.

El seu futbol encara no està del tot definit i no es pot permetre el luxe de competir sense intensitat. El Llevant ha aprofitat la relaxació rival per marcar dos gols i animar el tram final de partit (Borja Mayoral i Melero). La resposta de Zidane ha sigut buscar la diana de la tranquil·litat amb el debut d'Eden Hazard a la Lliga. El belga ha estat a punt d'estrenar-se amb gol en una de les millors ocasions ofensives locals. El resultat finalment no s'ha mogut tot i dues últimes ocasions del Llevant. El Madrid respira una mica més alleujat.

stats