Espanyol
Esports Futbol 31/10/2014

Héctor Moreno "De la meva boca mai va sortir que volia marxar de l'Espanyol"

El defensa mexicà ja té l'alta mèdica però ara espera que els metges concretin quan i quants minuts pot jugar

Efe
2 min

Cornellà de LlobregatEl central de l'Espanyol Héctor Moreno ha afirmat aquest divendres després de l'entrenament en el Power8 Stadium que de la seva boca "mai va sortir que volia marxar del club" i ha apuntat que se li va donar "molta importància" al que va dir el seu representant, que va explicar que el defensa buscava una sortida.

L'entitat catalana contemplava la venda del mexicà l'estiu passat, però la fractura de tíbia que el futbolista va patir en el Mundial del Brasil va frustrar els seus plans. "No sé si hagués seguit si no m'hagués lesionat, però estic content aquí", ha apuntat el jugador, ja recuperat de la seva lesió.

De fet, Héctor Moreno ha revelat que en algunes ocasions va anteposar la seva voluntat de continuar en el club català a altres propostes millors econòmicament. "Hi va haver un moment en el qual l'Espanyol volia que sortís i vaig rebutjar ofertes sucoses per seguir aquí. Es va pactar que després del Mundial parlaríem el meu futur", ha apuntat.

D'una altra banda, l'internacional ha explicat que es troba molt bé físicament. "Estic content perquè s'han escurçat els terminis de la meva recuperació, però no em fixo una data per tornar a l'equip. Estic content d'estar amb el grup, encara que no hem de precipitar-nos", ha mantingut.

El procés de recuperació, ha confessat, que no ha estat fàcil: "Han estat quatre mesos durs, exercitant-me en solitari. He estat tres mesos amb dobles sessions. Mèdicament estic bé i ara és qüestió que els metges em vegin apte per jugar els minuts que considerin", ha dit.

A nivell col·lectiu, el mexicà ha comentat que veu al grup en una bona dinàmica a la Lliga. "L'equip es mereix estar a Europa i vull ajudar a aconseguir-ho. Treballo per ser una peça important en l'Espanyol i convèncer l'entrenador", ha asseverat.

stats