BARÇA
Esports Futbol 16/04/2015

Muniain serà operat el 7 de maig i no jugarà la final de Copa

El jugador navarrès de l'Athletic Club serà intervingut de la lesió de lligaments creuats que es va fer davant del Sevilla i no arribarà a la cita davant del Barça

Efe
1 min
El central blaugrana Gerard Piqué superant el davanter de l’Athletic Iker Muniain en la sortida de la pilota del conjunt de Luis Enrique.

BilbaoEl jugador de l'Athletic Club Iker Muniain serà operat el pròxim 7 de maig per solucionar el trencament del lligament creuat anterior del genoll esquerre que es va produir el passat dia 4 en el transcurs del partit contra el Sevilla, segons ha anunciat aquest dijous el club basc.

L'operació consistirà en una artroscòpia que, encara que no ho ha confirmat oficialment l'Athletic en la seva nota, probablement es realitzarà a Vitòria, a mans del doctor Mikel Sánchez. L'especialista alabès ha intervingut en els últims anys de lesions similars a altres futbolistes de l'equip de Bilbao com Íñigo Ruiz de Galarreta o Carlos Gurpegui.

Com ja era de preveure, doncs, el jove davanter de l'Athletic Club no podrà disputar la final de la Copa del Rei, que disputarà el seu equip davant del Barça al Camp Nou el 30 de maig.

stats