FUTBOL
Esports Futbol 26/02/2013

L'Inter és sancionat amb 50.000 euros per càntics racistes contra Balotelli

El jugador ha estat multat amb 10.000 euros per fer gestos inapropiats als seguidors de l'Inter quan es dirigia al vestidor al final del partit d'aquest cap de setmana

Efe
1 min
Mario Balotelli, jugador del Milan, contra l'Inter / GUISEPPE CACACE / AFP PHOTO

RomaL'Inter de Milà ha estat sancionat amb una multa de 50.000 euros pels càntics racistes que van proferir els seus seguidors des de les grades contra el davanter del Milan Mario Balotelli durant el derbi milanès del passat cap de setmana.

Segons ha informat aquest dimarts la Lliga italiana en un comunicat, el jutge esportiu Gianpaolo Tosel ha decidit imposar aquesta sanció en considerar que els càntics que es van sentir en diverses ocasions durant el partit "constitueixen una expressió de discriminació racial a un futbolista de l'equip contrari".

El mateix Balotelli, exjugador de l'Inter, també ha estat multat amb 10.000 euros per fer gestos inapropiats als seguidors interistes quan es dirigia al vestidor al final del partit. La sanció a l'Inter se suma a la que ja se li va imposar el passat 11 de febrer pel mateix motiu.

stats