Espanyol
Esports Futbol 08/11/2013

Javi López valora el sorteig de Copa: "Respondré amb un tòpic: al futbol no hi ha rival petit"

En clau de Lliga, el lateral dret de l'Espanyol creu que el partit contra el Sevilla els pot permetre "fer un salt de qualitat en la classificació"

Efe
1 min
Javi López, en roda de premsa

Sant Adrià del BesòsJavi López ha analitzat, després de l'entrenament d'aquest matí, els setzens de la Copa del Rei que els enfrontarà amb el Jaén, i ho ha fet, tal com ell mateix ha reconegut, "amb un tòpic", el que diu que "al futbol no hi ha rival petit". "Ells estaran il·lusionats per la Copa. Per a nosaltres és un torneig bonic, passar rondes seria important per a l'afició i un èxit per al club", ha comentat el futbolista. L'andalús ha apuntat que disputar la tornada a casa "és positiu".

Javi López, de tota manera, ha demanat prudència: "Tinc experiència d'haver estat eliminat per un rival en teoria de menys nivell (el Mirandés, en quarts de final en la temporada 2011-12), i no crec que sigui decisiva la categoria. Els futbolistes porten moltes eliminatòries i saben com funciona aquesta competició".

Al marge de la Copa, el defensa està centrat ara en el Sevilla, en la jornada de Lliga d'aquest diumenge a Cornellà. "És el partit més important de la temporada, primer perquè és el pròxim, però és molt, molt rellevant. Si surten bé les coses farem un salt de qualitat en la classificació", ha afirmat.

Javi López, en aquest sentit, no s'ha mostrat preocupat per la mala ratxa de resultats de l'equip: "Les temporades van per dinàmiques i ara estem en una negativa. Però davant el Barça es va veure un Espanyol molt seriós i és com sortirem contra el Sevilla. L'equip està bé, encara que els marcadors no han acompanyat", ha recalcat.

stats