FUTBOL
Esports Futbol 27/05/2015

El ministeri de l'Interior mostra "total confiança" en el jutge que investiga la mort del seguidor del Dépor

La investigació de la mort de Jimmy, seguidor del Dépor, als voltants del Vicente Calderón segueix en curs i Interior avala el jutge del cas

Efe
1 min
Una pancarta al camp del Sevilla en memòria del Jimmy.

MadridEl secretari d'Estat de Seguretat, Francisco Martínez, ha manifestat aquest dimecres la seva "plena confiança" en la tasca del titular del Jutjat d'Instrucció número 20 de Madrid, que va considerar que la policia va cometre un error "contundent" en la identificació del seguidor del Deportivo de la Corunya mort en una baralla en els voltants de l'estadi Vicente Calderón. "Des del ministeri de l'Interior, manifestar el ple respecte a la investigació del jutge", ha subratllat el secretari d'Estat de Seguretat després de la reunió de la Permanent de la Comissió Antiviolència celebrada aquest dimecres a la seu del Consell Superior d'Esports (CSD) a Madrid.

Francisco Martínez ha explicat la feina dels investigadors policials és "un treball conscienciós i en el qual poden sorgir discrepàncies, testimonis i qüestions que s'han d'aclarir". "És un treball al que jo dono suport i crec que és una bona feina", ha afegit sobre la investigació policial iniciada el passat 30 de novembre com a conseqüència de la defunció de Francisco Javier Romero, 'Jimmy', en una baralla multitudinària entre seguidors radicals de l'Atlètic de Madrid i del Deportivo de la Corunya.

"Tenim plena confiança en les investigacions del jutge i també tenim plena confiança en la tasca dels investigadors", ha destacat Martínez. En ser preguntat pel desenvolupament de la investigació, el secretari d'Estat de Seguretat ha dit: "Cal esperar que lògicament es vagin prenent decisions en aquesta instrucció ja que es vagin aclarint els fets".

stats