ESPANYOL
Esports Futbol 11/07/2013

Joan Capdevila: "És molt important que no siguem tan irregulars com el curs passat"

El lateral esquerre de l'Espanyol passa la revisió mèdica i valora els fitxatges que fins ara ha fet l'entitat blanc-i-blava

Efe
1 min
Capdevila, a l'esquerra, durant el primer entrenament de l'Espanyol 2013/2014 / RCDESPANYOL

BarcelonaEl lateral esquerre de l'Espanyol Joan Capdevila ha assegurat aquest dijous, després de passar la revisió mèdica abans de l'inici de la pretemporada, que la propera temporada és determinant que l'equip "no sigui tan irregular com el curs passat".

"Estàvem a dalt i a baix a la taula, el nostre repte és superar l'anterior Lliga", ha dit el futbolista blanc-i-blau, que considera que l'entrenador Javier Aguirre iniciï el projecte des de la pretemporada és positiu. "Quan va arribar a la banqueta (al desembre) va suposar un canvi. Ara comença des de zero i això és un avantatge per a nosaltres, perquè l'inici que fem pot marcar la resta de la temporada", ha opinat.

Capdevila, d'altra banda, ha valorat els reforços de l'entitat blanc-i-blava fins ara –David López, Abraham, Lanzarote i Fuentes. "Tots vénen amb il·lusió i ganes i això diu molt d'ells", ha subratllat. El club treballa ara a fitxar un mitjapunta i un davanter.

Preguntat per Fuentes –també lateral–, ha apuntat: "Quants més siguem millor perquè hi haurà més competència i això és bo. Els dos partim de zero", ha explicat el de Lleida. La plantilla compta per a aquest lloc, a més, amb el del planter Clerc i Víctor Álvarez, operat al maig del cor.

stats