Futbol Català
Esports Futbol 07/09/2011

Joan Moya: "L'Històrics es quedarà al Guinardó permanentment durant els propers anys"

El director del tradicional campionat d'estiu fa balanç de la primera edició que ha organitzat el nou equip gestor després del relleu de Rafael Joaquim i Miquel Carrillo

Redacció
2 min
Joan Moya, director del torneig

BarcelonaDesprés de celebrar el primer quart de segle de vida com un dels campionats amistosos més clàssics de l'estiu, el Torneig d'Històrics del Futbol Català va decidir canviar-ne la direcció. Els organitzadors fundadors, els veterans Rafael Joaquim i Miquel Carrillo, van ser reemplaçats per Joan Moya, nou director del torneig, i un equip de gestió logística, coordinativa i d'atenció als equips i la premsa format pet Jesús Gallardo, Albert Vigo i Víctor Mur. Un cop disputada la XXVIa edició a La Verneda, el torneig, organitzat des dels seus inicis pel FC Martinenc, ja mira cap al futur amb la clara intenció de no tornar a sortir de casa.

Joan Moya es mostrava molt satisfet de com es va desenvolupar tot el torneig, i un mes després de la seva finalització, ha fet una valoració en una entrevista concedida a la pàgina web oficial del club ("fcmartinenc.cat"). "El balanç ha estat extraordinàriament positiu. Hem tingut una molt bona organització enfront de tota la problemàtica que se'ns presentava, ja que érem totalment novells en aquesta situació". Per Moya "tenint el camp com tenim el torneig ja no pensem que surti de les nostres instal·lacions. L'Històrics es quedarà al Guinardó permanentment durant els propers anys". D'aquesta manera els nous organtizadors posaran fi al recorregut de camps per celebrar els centenaris dels clubs amfitrions Badalona, Europa, Sant Andreu i Júpiter l'han acollit fins a la data al marge de l'organitzador.

En l'edició 2011, l'assistència de públic ha augmentat respecte a l'any anterior, cosa que deixa "molt satisfets de les dades" els organitzadors. Moya només té paraules d'agraïment per als responsables del Júpiter "pel bon tracte rebut, per la col·laboració que en tot moment ens han donat. Sincerament no vam pensar que es podien implicar tant en el torneig".

stats