Primera Divisió
Esports Futbol 07/04/2013

Jonas salva al València amb un gol en l'últim sospir per derrotar el Valladolid (2-1)

Soldado ha fallat un penal amb 1-0 i els de Valverde han jugat els últims 35 minuts amb un home més

A.s.
Els jugadors del València celebren l'1-0 contra el Valladolid

BarcelonaEl València ha sumat els tres punts contra el Valladolid gràcies a un gol de Jonas al final del temps afegit (2-1).

L'equip de Valverde semblava condemnat a l'empat després d'una molt mala segona part en què ha desaprofitat un penal i ha jugat 35 minuts amb un home més i quasi no ha xutat a porteria. Al final, però, l'instint golejador del davanter brasiler ha salvat els mobles per un València que segueix lluitant per entrar a la Lliga de Campions la pròxima temporada.

La primera meitat ha sigut clarament de color local, amb un València molt ofensiu, mentre el Valladolid es dedicava a defensar-se, amb molt d'ordre, això sí.

Malgrat la intensitat ofensiva valencianista, el gol ha arribat en una jugada desafortunada que ha acabat amb Balenziaga empenyent la pilota al fons de la xarxa sense voler (38').

La segona meitat ha començat amb un parada estratosfèrica de Guaita a xut a boca de canó del jugador del Valladolid Omar. El partit, però, semblava que canviava als 57 minuts, quan Soldado ha sigut escombrat per Sereno dins de l'àrea. Penal i expulsió del defensa del Valladolid. Soldado, però, ha fallat dels del 11 metres.

Tot i jugar amb un home més, el penal fallat ha pesat molt en el València, que no ha sabut reaccionar, mentre que el Valladolid s'ha crescut. Gràcies a això, Óscar ha empatat el partit al minut 71, i Mestalla es deprimia. Jonas, però, ho ha arreglat en el temps afegit.