Lliga de Campions
Esports Futbol 07/12/2011

Mourinho: "L'important és el que passarà dissabte i no el que ha passat abans entre els dos equips"

Mourinho ha revelat qui jugarà a la davantera dissabte: "No repetiran Higuaín i Benzema d'inici davant el Barça. Si Cristiano i Di María no han jugat avui és perquè jugaran dissabte"

Ara
2 min
José Mourinho a l'Amsterdam Arena.

BarcelonaEl tècnic del Reial Madrid, José Mourinho, ha parlat després de jugar contra l'Ajax en la Lliga de Campions, del clàssic d'aquest dissabte contra el Barça. No ha explicat moltes coses, però sí que ha dit que "cada partit té la seva història", recordant que el més important serà el que passi dissabte. "Estem jugant bé i amb confiança. El que importa és el que passarà el dissabte i no el que va succeir en el passat entre els dos equips", ha dit Mourinho.

Tot i això, l'entrenador portuguès ha destacat que el partit contra el Barça "és un partit més. La vida és normal per a nosaltres. Per a la premsa i l'afició és diferent. A nosaltres només ens queda gaudir-ne", ha reconegut Mourinho. El tècnic dels blancs ha develat qui jugarà a la davantera al Bernabéu. "No repetiran Higuaín i Benzema d'inici davant el Barça. Si Cristiano i Di María no han jugat avui és perquè jugaran dissabte contra el Barça".

Respecte el partit de Lliga de Campions, en què els blancs han superat l'Ajax (0-3), Mourinho ha comentat: "La conclusió és que nosaltres no fem broma i que tenim un gran respecte pel que significa el Reial Madrid. No ens interessava saber si l'Ajax o el Lió es classificaven. Vam fer un primer temps molt bo i un segon temps en què vam defensar bé, amb gent que juga menys". A més, s'ha mostrat content perquè ningú s'ha lesionat. "No s'ha lesionat ningú i això és important. Va jugar gairebé tota la gent que no està jugant molt, i que mereixen ser feliços perquè conformen un grup molt important. Rebem missatges dels jugadors que es van quedar a Madrid, el que demostra que som un grup molt fort", ha conclòs.

stats