PREMIER LEAGUE
Esports Futbol 30/09/2017

Gran triomf del Manchester City de Guardiola al camp del Chelsea (0-1)

El tècnic català afirma que ha votat per correu al referèndum

Ara
1 min
L'alegria dels jugadors del City

BarcelonaEl Manchester City s'ha endut el gran partit de la jornada a la Premier en imposar-se per 0-1 al camp del vigent campió, el Chelsea, amb un gran gol de Bruyne. El City suma 19 punts de 21, i en plena ratxa positiva ha defensat amb encert el liderat en un partit en què el davanter local Morata s'ha lesionat.

Després del triomf, Pep Guardiola ha afirmat que "

El City comparteix el liderat amb el Manchester United. L'equip de Mourinho ha golejat per 4-0 un Crystal Palace que segueix sense sumar punts, cuer. Fellaini (2), Mata i Lukaku han marcat els gols dels locals.

Per darrere, brilla Harry Kane. El davanter és un dels noms d'aquest inici de temporada. Sense una plasticitat exquisida ni un joc vistós, l'anglès s'ha convertit en un dels millors 'nous' purs del futbol internacional a força de grans actuacions i de gols, de molts gols. Aquesta tarda ha tornat a liderar una nova victòria del Tottenham amb un doblet i ja acumula 13 dianes només en aquest mes de setembre (entre partits amb el seu club i la selecció). Amb les dues d'aquesta jornada, Kane ha igualat el registre històric de Cristiano Ronaldo a la Premier League (84 gols). Ho ha aconseguit, a més, en 73 partits menys que el portuguès del Reial Madrid.

El Huddersfield Town no ha pogut fer res per aturar la inspiració i el bon joc col·lectiu dels homes de Mauricio Pochettino. Els visitants han assaltat el Kirklees Stadium en 14 grans minuts, en què han fet tres dels quatre gols que han anotat (Moussa Sissoko, Ben Davies i l'esmentat Kane per partida doble).

stats