Futbol
Esports Futbol 30/07/2014

Keita nega la salutació a Pepe i li llança una ampolla d'aigua abans del Roma-Madrid

El malià ha saludat Sergio Ramos i Coentrao i s'ha saltat el central portuguès en la fila abans de l'amistós jugat als Estats Units

Efe
1 min
Sergio Ramos i Keita discuteixen abans del Roma-Madrid per un incident amb Pepe

DallasEl migcampista malià del Roma, Seydou Keita, ha negat aquest dimarts la salutació a Pepe, central portuguès del Reial Madrid, i després li ha llançat una ampolla amb aigua quan els jugadors dels dos equips s'estrenyien les mans abans de jugar un partit amistós al Cotton Bowl Stadium, de Dallas.

Keita ha saludat al defensa Sergio Ramos, i quan avançava cap a Pepe, ha passat de llarg i ha estès la mà al lateral Fabio Coentrao, el següent de la fila. Això ha fet que el defensa central portuguès li digués alguna cosa, a la qual l'exjugador del Barça ha respost llançant-li una ampolla que no l'ha tocat.

Els jugadors de tots dos equips juntament amb l'àrbitre nord-americà Drew Fisher han calmat els ànims abans del començament del partit.

Keita i Pepe tenen un historial de friccions dins del camp des que tots dos es van enfrontar en els clàssics Reial Madrid-Barça fa diverses temporades.

stats