Lliga de Campions
Esports Futbol 19/02/2014

L'Atlètic de Madrid agafa avantatge a San Siro (0-1)

Un gol de cap de Diego Costa després d'un córner dóna el triomf als matalassers al feu italià

BarcelonaL'Atlètic de Madrid ha aconseguit un important triomf per la mínima a San Siro contra el Milan (0-1) en l'anada dels vuitens de final de la Champions, gràcies a un gol de cap de Diego Costa a la sortida d'un córner, al minut 84 de partit.

El conjunt matalasser no ha estat gens còmode en cap moment. El Milan ha assumit el pes del partit i ha disposat de bones ocasions per trencar l'empat. Kaká fins i tot ha estavellat una pilota al travesser i Poli ha vist com, entre Courtois i el pal, s'evitava el 0-1 als vint minuts de joc.

Kaká i Essien han seguit amenaçant l'equip de Simeone a la represa. Però l'Atlètic, a un quart d'hora del final, ha trobat algun contraatac que l'ha animat. Abbiati ha aturat primer un xut de Raúl García i, uns minuts més tard, el mateix Raúl ha rematat alta una centrada de Juanfran. Eren els avisos més clars que l'Atlètic se sentia més fresc que el seu rival. Després d'un córner picat al primer pal, Diego Costa ha rematat de cap per aconseguir un valuós gol fora de casa per als madrilenys.