FUTBOL
Esports Futbol 26/09/2014

L'Eastern Region d'Irlanda del Nord, l'últim rival del combinat català a Moldavia

La selecció de Toni Almendros disputa el darrer i determinant partit (15:00 hores) de la segona fase de la Copa de les Regions de la UEFA

Ara
1 min
La selecció catalana amateur entrenant / FCF

BarcelonaLa Selecció Catalana Amateur s'enfronta aquest dissabte contra l'Eastern Region d'Irlanda del Nord en el darrer i decisiu partit de la Copa de les Regions de la UEFA (15:00 hores). El xoc es disputarà a Ternovca, a la república independent de Transnitria.

"Portem tota la setmana concentrats i aquest és el partit més important pel futur de la selecció ja que és el que ens permetrà estar, o no, a la fase final europea de la competició", ha explicat divendres el tècnic del combinat català, Toni Almendros.

El seu equip, però, és conscient que compta amb una de les millors plantilles del torneig. Aquest dijous, de fet, els catalans van superar el Telenesti moldau per un contundent 10-0. "Es pot tenir un mal dia, però l'equip no sortirà relaxat, és un grup intel·ligent", ha comentat.

Pel que fa el rival, el cos tècnic ha explicat que és un equip que juga un "futbol molt britànic": "Tenen la seva pròpia personalitat. Fan un futbol força conservador, però saben obrir-se, defensar i sortir amb la pilota jugada", ha analitzat en roda de premsa l'entrenador.

stats