FUTBOL
Esports Futbol 15/05/2013

'L'Équipe' assegura que el PSG continua interessat a fitxar Cristiano Ronaldo

El diari esportiu francès assegura que als propietaris de Qatar del club parisenc el fitxatge del davanter portuguès agrada més que el de l'anglès Wayne Rooney

Efe
1 min

ParísEl diari esportiu francès 'L'Équipe' assegura aquest dimecres que el París Saint-Germain (PSG) continua interessat a fitxar el davanter portuguès del Reial Madrid, Cristiano Ronaldo. La contractació del portuguès, segons el diari, agradaria als propietaris de Qatar del club. I agrada més que la de l'anglès del Manchester United Wayne Rooney.

"Molt més que Wayne Rooney, l'atacant portuguès continua sent l'objectiu somiat del PSG per Qatar Sport Investments", els propietaris del club de la capital francesa, publica el diari, que confirma així una informació que ja va publicar l'octubre passat. Des de l'estiu passat, afegeix 'L'Équipe', el PSG manté contactes regulars amb l'agent del davanter, Jorge Mendes, especialment després que durant l'inici de temporada Cristiano va declarar sentir-se trist a Madrid.

Cristiano Ronaldo, amb contracte fins al 2015 amb el Reial Madrid, té un valor de mercat que 'L'Équipe' xifra en uns 100 milions d'euros (uns 130 milions de dòlars).

L'acostament del PSG a CR7 coincideix amb un moment en què el Reial Madrid intenta reclutar l'entrenador dels parisencs, l'italià Carlo Ancelotti, com va confirmar aquesta mateixa setmana el president del club, Nasser al-Khelaïfi, que va demanar "respecte" als blancs per l'any de contracte que li queda al tècnic a la banqueta del Parc dels Prínceps.

stats