FUTBOL CATALÀ
Esports Futbol 27/05/2018

Salvar el primer equip i fer ascendir el filial a Segona B: el resum de la temporada de David Gallego a l'Espanyol

L'Espanyol B ha superat en l'eliminatòria de campions el Compostel·la (4-2) i ja és de 2a B

Ara
2 min
Els jugadors de l'Espanyol B celebren un dels gols que han marcat contra el Compostel·la

BarcelonaL'Espanyol B ja és equip de Segona Divisió B. El filial blanc-i-blau, que en el partit d'anada en terres gallegues va empatar a zero contra el Compostel·la, ha aconseguit una important victòria a la Ciutat Esportiva Dani Jarque en el partit de tornada de l'eliminatòria de campions (4-2) i, així, ha aconseguit ascendir de categoria. L'entrenador David Gallego ha aconseguit, doncs, en la mateixa temporada, salvar el primer equip del descens i fer ascendir el filial a Segona Divisió B. I és que el tècnic del filial blanc-i-blau, després de l'adeu de Quique Sánchez Flores, va fer-se càrrec del primer equip i ara, un cop acabada la temporada de Primera Divisió, ha retornat al filial per dirigir l'equip en la promoció a Segona B. Una temporada rodona, doncs, per a ell.

Els blanc-i-blaus s'han avançat ben ràpid al marcador amb un gol de Iago Indias (min 4). El jugador local ha provat sort amb un xut des de fora de l'àrea i la pilota s'ha acabat colant al fons de la xarxa per l'escaire de la porteria del Compostel·la. Abans de la mitja hora de joc, el filial de l'Espanyol ja havia posat molt de cara l'eliminatòria amb dos gols més: el primer, obra de Joselu (min 21), que ha rematat al segon pal una centrada de Pedrosa, i el segon, de Puado (min 25), que ha rematat de cap una centrada de Víctor Gómez per posar el 3-0 al marcador amb què s'ha arribat al descans.

Al segon temps, el Compostel·la ha retallat distàncies amb un gol de Primo (min 68), però l'Espanyol ha respost amb una diana de Cristo. Els gallecs han seguit pressionant i han tornat a marcar, aquest cop en una acció a pilota aturada (min 80) amb un gol de Cardeñosa.

Aquest dissabte l'Hospitalet es va quedar amb la mel als llavis després de perdre 3-0 contra el Náxara (a l'anada van empatar sense gols). Aquest diumenge a la tarda serà el torn del Sant Andreu, que s'enfrontarà a l'Antequera (19 h) amb el resultat favorable del partit d'anada (els quadribarrats van guanyar 0-1 a domicili) i del Terrassa. Els egarencs, també amb l'eliminatòria a favor després del partit d'anada (1-0), visiten el Mar Menor (18.30 h). Tant el Sant Andreu com el Terrassa, en cas de superar aquesta eliminatòria, encara tindran dues rondes més per endavant abans d'aconseguir l'ascens a Segona B.

stats