ESPANYOL
Esports Futbol 14/11/2014

L'Espanyol supera l'Olympique de Marsella en el retorn d'Héctor Moreno (2-1)

Els blanc-i-blaus s'han imposat en en partit amistós gràcies als gols de Caicedo i Víctor Sánchez, i el defensa mexicà ha tingut minuts després de superar una lesió de tíbia

Ara
2 min
Héctor Moreno (15), celebrant el segon gol de l'Espanyol contra l'Olympique / RCDE

Sant Adrià de BesósL'Espanyol ha posat el punt i final a la setmana de compromisos internacionals –i sense partits de Primera Divisió– amb un enfrontament amistós contra l'Olympique de Marsella que ha acabat amb victòria blanc-i-blava per 2-1 gràcies als gols de Caicedo, de penal, i de Víctor Sánchez. Aloe, en el tram final, ha retallat distàncies amb un bon cop de cap. El conjunt espanyolista ha ofert una molt bona imatge davant l'actual líder de la lliga francesa.

L'entrenador blanc-i-blau, Sergio González, ha aprofitat el partit d'entrenament disputat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per donar minuts als jugadors menys habituals. L'equip espanyolista ha començat ben plantat sobre el terreny de joc i aviat ha arribat el primer gol després d'una acció de Mattioni que ha acabat en penal. Caicedo ha assumit la responsabilitat i ha avançat els locals. El partit, després del gol, s'ha animat i Caicedo i Stuani han tingut bones opcions per ampliar l'avantatge.

En el segon temps, Sergio González ha introduït alguns canvis i l'última mitja hora ha estat molt vistosa. Raúl, amb una rematada de cap, ha posat en dificultats al porter visitant i Stuani i Arbilla també han estat a prop del gol. Al final, la insistència perica ha tingut la seva recompensa amb el gol aconseguit per Víctor Sánchez després d'una bona jugada individual de Javi López. El gol de l'Olympique ha donat una mica d'emoció als últims minuts.

El retorn d'Héctor Moreno

Al marge del resultat, la gran notícia del dia ha estat la tornada als terrenys de joc del central mexicà Héctor Moreno. El jugador ha entrat en el segon temps en substitució de Caicedo i ha pogut disputar els seus primers minuts després de la lesió soferta en el passat Mundial de Brasil.

En línies generals, bon partit de l'Espanyol que ha estat superior a l'actual líder de la lliga francesa i ha ofert un bon espectacle als prop de 800 aficionats que s'han apropat a la Ciutat Esportiva Dani Jarque.

stats