LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 04/04/2015

El Llagostera busca tres punts més a Santander per mantenir viu el somni del 'play-off'

L'equip de la Costa Brava és a quatre punts del sisè classificat i juga al camp d'un equip en zona de descens (19 h, Esport3)

Ara
2 min
El Llagostera continua en ratxa (3-2)

BarcelonaEl Llagostera viatja a Santander en un nou duel per mantenir viu el somni del 'play-off' (19 h, Esport3). L'equip de la Costa Brava s'enfronta al Racing, l'equip que ara mateix marca la línia del descens. Els càntabres tenen 29 punts i, els gironins, 43.

L'equip de Lluís Carrillo és prudent i assegura que viatja pensant exclusivament en la permanència, però la bona dinàmica de l'equip català fa somiar amb fites més importants, fins i tot inimaginables fa un any, quan eren a la Sgona Divisió B. Ara mateix, la sisena posició és a només quatre punts.

Somnis al marge, el conjunt català juga a Santander sense el capità, Jordi López, que en el seu dia va jugar al Racing. Per a tot l'equip, també és un duel especial, ja que va ser al Sardinero on el Llagostera va desaprofitar l'oportunitat de pujar a Segona (va perdre 1-0 amb un gol en pròpia porteria, als darrers minuts). Al final, es van poder treure l'espina i aconseguir l'ascens. I durant aquesta temporada les dinàmiques catalana i càntabre són oposades.

En la roda de premsa prèvia al partit, Lluís Carrillo va confirmar que Arturo, per unes molèsties, no viatjava a Santander. Carrillo lamenta les dues noves baixes segures, però assegura que "a aquest cos tècnic ja se'l coneix, i disposem d'una plantilla molt àmplia que ens permet fer front a les baixes amb jugadors que sabem que donaran el seu màxim rendiment".

Alineacions probables:

Racing: Mario Fernández; Borja San Emeterio, Bernardo o Samuel, Juanpe, Saúl; Álvaro, Granero, Adán Pérez, Iñaki; Mariano i Mamadou.

Llagostera: René; Masó, Alcalá, Ruyman, Samu, Querol, Pitu, Tito, Ríos, Sergio León; ¡ Juanjo.

Àrbitre: José Ramón Piñeiro Crespo (Comitè Asturià).

Camp: El Sardinero.

Horari: 19 h. Esport3.

stats