LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 13/09/2011

Viktoria Pilsen i Bate Borisov també es reparteixen els punts (1-1) en l'altre partit del grup del Barça

El València, per la seva banda, ha empatat sense gols i patint fins al final al camp del Genk en la primera jornada de la lligueta d'aquesta Lliga de Campions

Petr Jiracek, del Victoria Pilsen, lluita per la pilota amb Filip Rudik, del Bate Borisov. MICHAL CIZEK / AFP PHOTO

BarcelonaEl Viktoria Pilsen i el Bate Borisov, els dos altres rivals del Barça (grup H) en la lluita per passar a quarts de final juntament amb el Milan, han empatat a un gol en el partit que els ha enfrontat per obrir la lligueta de la Lliga de Campions. Els locals han aconseguit avançar-se gràcies a un gol de Bakos just abans del descans, i ja ben entrada la segona part, Bressan ha aconseguit l'empat (69').

Al Grup E, el València no ha pogut passar de l'empat sense gols al camp del Genk. Els valencians han patit per mantenir l'empat, però han pogut tornar de Bèlgica amb un punt. En l'altre partit del grup dels d'Emery, el Chelsea ha vençut el Leverkusen. Els londinencs s'han avançat mitjançant David Luiz (67') i posteriorment han rematat el partit gràcies a Mata en el temps afegit (93').

El Grup F, el Marsella és el líder després de la primera jornada i després de superar l'Olimpiacòs a domicili amb un gol de Lucho González (51'). En l'altre matx, Dortmund i Arsenal ha empatat a un gol. Van Persie ha avançat els anglesos abans del descans (43'), però Perisic ha tornat a igualar el marcador a les acaballes del partit (88').

I per últim, al Grup G, el Porto ha superat el Shakhtar Donetsk (2-1). Luiz Adriano, al 12', ha avançat els ucraïnesos, però els portuguesos han pogut capgirar el marcador. Primer Hulk (28') i després Kléber (51'), han fet que els tres punts del primer partit de la lligueta es quedessin a Portugal. També ha guanyat l'Apoel, que també ha remuntat el gol de Zryanov, pel Zenit (63'). En només dos minuts, primer Manduca (73') i després Aílton (75') han donat el triomf a l'Apoel.