Futbol - Lliga de Campions

Un golàs de Messi enfosqueix la proposta del City de Guardiola (2-0)

El Sheriff Tiraspol fa passar vergonya al Reial Madrid (1-2)

Àlex Gozalbo
3 min
Celebració del PSG

BarcelonaEl Manchester City va posar el futbol, però el PSG es va mostrar més efectiu a l’àrea rival i va aconseguir la victòria en la segona jornada de la Lliga de Campions (2-0). Gueye i Leo Messi, que es va estrenar amb un golàs, van ser els herois d’un partit en què el conjunt de Pep Guardiola va merèixer un resultat millor. La tàctica de l’entrenador català no va tenir recompensa, ja que els seus futbolistes no van saber concretar amb gols la superioritat exhibida sobre la gespa.

El plantejament de Mauricio Pochettino, que va deixar la pilota al Mancehster City, va funcionar, i el PSG va ser letal a la contra. Un gol en el primer tram de partit li va permetre accentuar la seva proposta. El tècnic argentí va cedir metres, va acumular homes al darrere i va fiar la seva sort al talent ofensiu del seu trident. Quan pitjor ho estava passant l’equip francès, Messi va enviar la pilota a l’escaire en un gol d’aquells que tantes vegades havien celebrat els aficionats culers. El davanter argentí va utilitzar una paret per construir-se un bon angle de llançament i enviar la pilota a la xarxa amb una precisió quirúrgica. El Parc dels Prínceps va celebrar-ho corejant el seu nom.

Vinicius es lamenta d'una acció

Sorpresa al Bernabéu

El Sheriff Tiraspol va donar la sorpresa contra el Reial Madrid (1-2). Tot i marcar de penal, l’equip blanc va perdre a casa contra un rival molt modest que va treure petroli dels seus dos xuts a porteria. Yakhshiboev va obrir el marcador en el minut 25 i la reacció del conjunt local va necessitar el VAR per fer-se efectiva. Benzema va transformar de penal al minut 65 una pena màxima molt discutible provocada per Vinícius. Quan l’afició merengue ja intuïa la remuntada, el Sheriff Tiraspol va fer història amb un segon gol que va sorprendre a tothom. El golejador que va deixar els homes de Carlo Ancelotti amb un pam de nas va ser Thill.

Tot i la inesperada derrota, Casemiro va fer una lectura positiva de la situació. “En aquest club l’exigència és màxima sempre, però nosaltres sabem que estem en el bon camí, que tenim la confiança de l’entrenador i que anem primers a la Lliga. En aquest club estem obligats a guanyar sempre, però això és molt llarg. Hem tingut el control del partit, hem tingut ocasions i després ens han marcat un golàs. Moltes vegades el partit et diu que has de guanyar i no ho fas; avui crec que hem tingut força control del joc”, va analitzar el futbolista del Madrid.

La victòria deixa el Sheriff Tiraspol com a sorprenent líder del grup D de la Champions.

Griezmann i Suárez lideren la remuntada

El primer gol del francès Antoine Griezmann des del seu retorn a l’Atlètic de Madrid i un penal transformat per l’uruguaià Luis Suárez al minut 96 van donar ahir a l’equip blanc-i-vermell una èpica remuntada i un triomf per 1-2 a San Siro contra el Milan. El conjunt de l’argentí Diego Pablo Simeone va redreçar amb una victòria el seu camí a la Lliga de Campions. Un gol del portuguès Rafael Leao va donar avantatge a un Milan clarament superior fins à l’expulsió a la mitja hora de l’ivorià Frank Kessie, però la fe de l’Atlètic va acabar triomfant.

stats