SEGONA DIVISIÓ
Esports Futbol 26/02/2014

Lluís Carreras substitueix Oltra a la banqueta del Mallorca

Després d'un llarg consell d'administració, finalment el club balear ha escollit el tècnic català per ocupar la banqueta fins a final de temporada

Efe
1 min
Lluís Carreras, nou tècnic del Mallorca

PalmaEl tècnic català Lluís Carreras substituirà José Luis Oltra a la banqueta del Mallorca, segons ha confirmat aquesta nit el president del club balear, Gabriel Cerdà.

Carreras era un dels principals candidats per dirigir el primer equip mallorquinista i, de fet, la seva contractació va ser anunciada aquest dilluns pel club balear, encara que després el seu fitxatge va quedar paralitzat pel desacord entre els dos principals accionistes, Llorenç Serra Ferrer i Utz Classen.

Aquest dimecres, després d'un llarg consell d'administració, el Mallorca ha anunciat de manera oficial que Carreras era l'elegit per dirigir l'equip fins al final de la temporada. Un altre dels candidats era l'exfutbolista Miquel Àngel Nadal.

L'exentrenador del Sabadell i exfutbolista del Barça, Mallorca i Alabès, comptarà amb el porter argentí del Barça Roberto Bonano com a segon entrenador, i amb Javier Dorado com a preparador físic.

Oltra va ser acomiadat verbalment dilluns, però ha hagut de dirigir les sessions d'entrenament des de llavors fins a aquest dimecres.

Cerdà ha declarat aquest dimecres que les dues opcions per dirigir el Mallorca des de la banqueta que manejava el club eren "bones", però que la final han primat uns informes tècnics favorables a Carreras.

stats