2a divisió
Esports Futbol 26/04/2013

Lobato dóna la victòria al Barça B contra el Racing en un partit amb polèmica arbitral (1-2)

Lobato ha marcat al minut 86 el gol de la victòria blaugrana, en una segona part on l'àrbitre ha anul·lat un gol del Racing per possible fora de joc del davanter

M. Molina

BarcelonaUn gol de Lobato al minut 86 ha servit al Barça B per sumar els tres punts en la visita al Sardinero en un enfrontament molt disputat i que ha acabat amb polèmica arbitral, ja que el col·legiat ha anul·lat un gol als locals per possible fora de joc del davanter amb empat al marcador (1-2).

El Racing s'ha posat per davant del marcador gràcies a una diana de Gay Assulin al minut 13. L'exblaugrana ha rematat al fons de la porteria una jugada embolicada, que ha començat amb una centrada des de la dreta. Tot i el gol en contra, el filial no li ha perdut la cara al partit i ha aconseguit empatar al límit del descans, gràcies a un bon gol de Rafinha, amb un xut creuat des de la frontal.

En l'acció del gol també s'ha lesionat el porter Mario, que ha notat una estrebada muscular i s'ha vist obligat a deixar el terreny de joc en benefici del seu company Sostres. El porter suplent ha donat l'ensurt a la segona part, quan s'ha endut un cop fort al cap i per uns moments semblava que no es podria recuperar.

A falta d'un quart d'hora ha arribat l'acció polèmica, quan l'àrbitre ha xiulat fora de joc d'un jugador del Racing –la repetició televisiva no aclareix si ho estava o no– que havia avançat cap a la porteria i superat el porter blaugrana.

El partit ha continuat i el Barça B ha tingut més possessió de pilota. Així, en una jugada aïllada, Lobato ha rebut a la frontal, s'ha fet un petit espai i ha superat el porter amb un xut molt ajustat al pal.

Amb aquest triomf el Barça B ja suma 54 punts i ocupa la vuitena posició a la Segona Divisió A.