FUTBOL
Esports Futbol 20/04/2015

Segons el metge de la selecció de Croàcia la lesió de Modric "és culpa d'Ancelotti"

El doctor croat ha carregat durament contra l'entrenador italià i ha explicat que Modric no s'hagués lesionat si hagués tingut més descans al llarg de la temporada

Efe
1 min
Luka Modric controla la pilota en el partit contra el Granada

ZagrebEl metge de la selecció de Croàcia, Boris Nemec, ha culpa aquest dilluns l'entrenador del Reial Madrid, Carlo Ancelotti, de l'última lesió de l'internacional croat del Reial Madrid, Luka Modric. "Carlo Ancelotti té la culpa del que li ha passat a Modric", ha assegurat Nemec.

"Tot i que Luka estigués durant quatre mesos fora del futbol competitiu, Ancelotti l'ha forçat a cada partit des que va tornar al terreny de joc. No li ha donat descans, al contrari", ha argumentat Nemec. Els mitjans del país destaquen que Modric ja es va perdre gran part de la temporada per una lesió que el va tenir quatre mesos allunyat dels terrenys de joc, fins que va reaparèixer en Lliga de Campions davant el Schalke alemany el passat 10 de març.

Els analistes esportius croats consideren que serà difícil que pugui jugar a casa contra Itàlia el proper 12 de juny, en un xoc que dirimirà el liderat del Grup H de classificació per a l'Eurocopa.

Al disputar una pilota dividida Modric va patir el passat dissabte, durant el partit entre el Reial Madrid i el Màlaga, un esquinç al lligament lateral extern del genoll dret que li podria tenir unes sis setmanes de baixa. "Considero que, a causa del cansament, els seus músculs no van reaccionar adequadament al xoc i a causa de la tardana contracció dels músculs es va produir un trencament del lligament col·lateral", ha precisat el metge croat.

stats