FUTBOL
Esports Futbol 17/08/2019

El Madrid guanya i es col·loca líder de la Lliga (1-3)

Els blancs sumen els tres punts amb Bale de titular i gols de Benzema, Kroos i Lucas Váquez

Gonzalo Romero
2 min
Gareth Bale celebra la victòria del Reial Madrid contra el Celta

BarcelonaEl Reial Madrid ha debutat aquesta tarda amb victòria a la Lliga contra el Celta (1-3). No ha sigut el seu millor partit. N'ha tingut prou reactivant el mode competició que la temporada passada va oblidar a ritme de relliscades. Acumular talent, a aquell nivell, té aquestes coses. L'equip ha passat d'un estiu de malabars a endur-se els tres primers punts oficials, aconseguir el lideratge i no encaixar cap golejada, i amb Gareth Bale reivindicant-se a l'onze titular i repartint protagonisme, i minimitzant així la baixa d'Eden Hazard.

És la fórmula de les tres Lligues de Campions de Zinedine Zidane. L'esquema dels tres centrals i dos puntes ha sigut un banc d'experiments que de moment no serveix. A l'hora de la veritat han jugat els jugadors de sempre, l'onze de Lopetegui amb l'asterisc de Carvajal (sancionat), en 4-3-3. L'entrenador blanc ha volgut morir des de la zona de confort. La moneda aquesta jornada ha sortit cara. Sense control, però cara. Els madrilenys n'han tingut prou amb un bon inici de partit.

La seva primera inèrcia ha estat millor que la dels gallecs. El mig del camp ha connectat bé amb els davanters, aprofitant les diagonals de Bale. Sembla que el gal·lès té ganes de ser futbolista una campanya més. Ha sigut el millor de la primera meitat, oferint-se i generant perill. S'ha inventat el primer gol amb una cursa per la banda. Velocitat, regat i assistència per a Benzema, que apunta al mateix rol imprescindible dels últims mesos.

El Celta ha anat a més amb el marcador en contra. Ho ha intentat, tímidament, en dues jugades que ha aturat Cortois i el VAR, que ha anul·lat el primer gol de la competició per fora de joc. El Madrid ha seguit manant per l'argument de ser millor. Així ha trencat el partit gràcies a un xut de Kroos des de fora de l'àrea que ha acabat a l'escaire de la porteria de Rubén Blanco. Ni l'expulsió directa de Luka Modric per una entrada a Denis ha servit per recuperar l'emoció del 0-0. Els blancs fins i tot han trobat més espais amb un home menys sobre la gespa. El tram final ha perdut ritme. Lucas Vázquez, primer, ha fet el tercer visitant i Iker Losada ha fet el gol de l'honor del Celta.

stats