BARÇA
Esports Futbol 10/02/2015

"El Madrid va preparar a fons el Mundial de Clubs i ara està pagant l'esforç": les opinions de la premsa esportiva

La situació del Madrid, sobretot després de la festa d'aniversari de Cristiano, és un dels temes de debat d'aquest dimarts

Ara
3 min
Florentino Pérez, president del Reial Madrid / DENIS DOYLE / GETTY IMAGES

BarcelonaLa transformació del Barça de Luis Enrique, que s'apropa al lideratge de la Lliga, la situació del Madrid, i la festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo són els temes de debat dels articles d'opinió d'aquest dimarts.

Josep Maria Casanovas, a 'Sport'

"Amb l'avantatge de que el marcador li està donant la raó, Luis Enrique ha trobat el millor sistema per imposar el seu joc. Messi se sent còmode i feliç. Neymar va a més de forma espectacular. I Luis Suárez accepta el paper convençut que els gols li acabaran donant la raó".

Joan Vehils, a 'Sport'

"El Madrid es va preparar a fons per guanyar el Mundial de Clubs que es va disputar al desembre i ara està pagant l'esforç. Això i la falta d'actitud d'alguns dels seus jugadors l'han convertit en un equip vulnerable, però que ningú els doni per morts".

Joan Josep Pallàs, a 'Mundo Deportivo'

"Cal vendre Messi". Recorden aquesta frase que es pronuncia a l'estiu amb cara solemne i que ningú respecta després? "Tot projecte nou necessita paciència". Doncs això. La propera vegada, comptin fins a deu abans de deixar anar alguna xorrada".

Lluís Foix, a 'Mundo Deportivo'

"Només faltava que Ronaldo sortís de copes la nit de la gran derrota per celebrar el seu aniversari. I que sortís amb diversos col·legues blancs. La inestabilitat està ara a les entranyes del Madrid. Dependrà dels resultats".

Miguel Rico, a 'Mundo Deportivo'

"Si Luis Enrique i Xavi volen seguir insistint que el Barça segueix sent el mateix del primer dia, d'acord. S'accepta. Com s'acceptaria que puça sigui considerat animal de companyia. Però en majúscula. Messi pot ser el que vulgui. Ho explica tot".

Sergi de Juan, a 'L'Esportiu'

"Queden cinc jornades perquè arribi el segon clàssic de la temporada, al Camp Nou, però les dinàmiques dels dos equips són clarament diferents. Si res no es torça en els propers partits, el Barça arribarà a la cita en més ben bon estat que el Madrid. [...] Si no passa res d'extraordinari, el canvi en el lideratge s'intueix molt proper".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu'

"Si Bartomeu no aconsegueix netejar immediatament la imatge que ha quedat embrutada del president [...] faria bé, per respecte al càrrec, i sobretot, al Barça, d'apartar-se definitivament del club, i no només de la cursa electoral, i cedir el testimoni a un altre company que dignifiqui una mica més la situació ruïnosa en què ha entrat el club en l'àmbit judicial".

Paco García Caridad, a 'Marca'

"Florentino Pérez va fer de president amb els mitjans sabent què anava a fer i dir. Ara ha de fer-ho, portes endins, sense càmeres. Ell és l'autoritat triada i obviar funcions o relaxar-se en els futbolistes ja ho va viure un cop".

Alfredo Relaño, a 'As'

"Es va trigar molt menys a redactar la Constitució [...] que el que portem en aquest interminable martiri per veure si som o no capaços de fer un repartiment una mica menys desequilibrat dels drets de televisió. [...] On és Wert? És fàcil de respondre: a la llotja del Bernabéu, on es couen tantes coses".

José Sámano, a 'El País'

"Els adeptes festegen amb els ídols en la mateixa mesura que els hi exigeixen compartir el dol. Les festes, amb gols pel davant o en silenci. És el preu d'aquesta missa pagana que és el futbol, una factura que retorna amb creus als cracs".

Santi Nolla, a 'La Vanguardia'

"No, no existeix cap conspiració, ni cal teoria, ni es pot provar res. Pura casualitat, però amb un sol focus i a fons. Fins a dos vicepresidents de la junta blaugrana no s'han apuntat a les conspiracions, per fer baixar el suflé. Com va dir Kurt Cobain: "Un amic no és més que un enemic conegut".

Martí Perarnau, a 'El Periódico'

"Messi està còmode, Neymar i Suárez se senten eficaços i Luis Enrique veu jugar el seu equip al ritme que li bateja el pulsòmetre. Tot plegat conspira a favor de la coherència entre els líders interns i, al capdavall, els centrecampistes s'estan reciclant sense protestar, i per això l'equip viu el moment dels cops de punt contundents".

stats