PRIMERA DIVISIÓ
Esports Futbol 28/10/2012

El Madrid es juga més que tres punts contra el Mallorca

Els balears, que la temporada passada van ser perjudicats per l'àrbitre, han perdut els tres darrers partits de Lliga i volen tornar a sumar contra els blancs

Efe
2 min
Cristiano Ronaldo, davanter del Reial Madrid

MallorcaEl Mallorca intentarà aquesta nit (21.30h, Canal +1), posar punt final a la seva ratxa de tres derrotes seguides a la Lliga davant un Reial Madrid que no pot cedir ni un sol punt en la seva lluita per escurçar distàncies davant el líder, el Barça.

L'equip de Joaquín Caparrós ha perdut els últims tres partits contra el Getafe (1-0), Granada (1-2) i Sevilla (3-2), resultats que, al costat de les lesions de jugadors clau, han frenat el seu meteòric inici del campionat. Amb 11 punts i situat en la vuitena posició, el Mallorca necessita puntuar per mantenir-se en la zona tranquil·la de la taula, sense sobresalts, després de perdre en l'últim mes a quatre futbolistes titulars: Nunes, Antonio López, Javi Márquez i Joao Víctor, tots ells lesionats.

Les baixes van obligar el Mallorca a reforçar la seva plantilla amb l'arribada d'Andreu Fontàs, cedit pel FC Barcelona fins al 30 de juny, que ja va debutar la passada jornada a Sevilla. També va disputar el seu primer partit amb la samarreta mallorquinista a l'estadi Ramón Sánchez Pizjuán el mexicà Giovani Dos Santos, autor de les dues assistències en els gols de Pedro Bigas i Tomer Hemed.

Precisament, la màgia de Dos Santos i la contundència de l'israelià Hemed en l'àrea rival -ha sumat 6 gols- són dos els arguments principals de l'equip balear davant la visita del Madrid. És probable que Caparrós realitzi canvis respecte al partit a Sevilla, i Emilio Nsue, que va complir un partit de sanció la passada jornada, es perfila com a titular en el lloc del francès Michael Pereira.

També, Caparrós ha assajat aquesta setmana amb el veterà Josep Lluís Martí a la zona ampla al costat de Fontàs.

El Madrid, d'altra banda, arriba a Palma després de ser víctima de la maledicció alemanya que pateix en Lliga de Campions. Va sortir derrotat en la seva visita al Borussia Dortmund i sumades a les desfetes en Lliga a Getafe i Sevilla, ja està a una sola derrota de totes les encaixades la passada campanya.

Obligat a reaccionar i fer-ho en Lliga, on el desavantatge de vuit punts amb el Barcelona li impedeix deixar punts en el seu camí, José Mourinho ha de decidir canvis davant els problemes que té per les baixes que pateix.

Tot indica que el brasiler Kaká tornarà a l'onze després de no jugar ni un minut en Lliga de Campions, per Mesut Özil, i que Karim Benzema deixarà el seu lloc a Gonzalo Higuaín.

stats