El Manchester City goleja abans de jugar contra el Madrid (4-0)

L'equip de Manuel Pellegrini no ha tingut problemes contra l'Stoke City

F.r.
Sergio Agüero

BarcelonaTres dies abans de jugar el partit d'anada de les semifinals de la Lliga de Campions contra el Reial Madrid, el Manchester City ha golejat aquest dissabte l'Stoke City (4-0). Fernando (minut 34), Agüero (42, de penal) i Iheanacho (63 i 73) han estat dels autors dels gols de l'equip que entrena Manuel Pellegrini, que ha apostat per un onze molt competitiu. Tot i que la pròxima temporada no continuarà a la banqueta del conjunt anglès, el tècnic xilè ha volgut assegurar tres punts clau en el seu objectiu d'assegurar-se una plaça per disputar la Champions 2016-17.

El Manchester United primer finalista de la Copa

El Manchester United jugarà la final de la Copa anglesa després de vèncer a les semifinals a l'Everton (1-2). El primer temps ha sigut un monòleg dels 'red devils' que han aprofitat per fer el gol de Fellaini. A represa els homes de Roberto Martínez han mostrat una altra cara però s'han topat amb De Gea que s'ha parat un penal. Però qui si ha pogut batre involuntàriament al porter espanyol ha sigut Smalling. Amb l'empat al marcador semblava que els 90 minuts acabarien en empat però ha aparegut Martial. El gol del francès porta a l'United a la final.

Benítez agafa aire a Anfield

El Newcastle de Rafa Benítez s'apropa a la permanència després d'empatar contra el Liverpool (2-2). Els 'reds' s'han avançat ben aviat amb gols de Sturridge (minut 2) i de Lallana (minut 30). A la segona part el 'magpies' han contestat amb les dianes de Cissé (minut 48) i de Colback (minut). L'entrenador espanyol ha tornat a Anfield, l'estadi que va ser casa seva durant sis temporades, per segona vegada des de que va deixar el club 'red'. Casualment ha repetit el resultat de la visita anterior. Aquest empat fa que l'equip de Benítez sumi 29 punts a falta de tres jornades i es queda a dos punts de la salvació, a l'espera del que faci el Sunderland que juga diumenge contra l'Arsenal (15.00 hores, beIN Sports).

Per la seva banda, el Chelsea ha guanyat a casa del Bournemouth (1-4) gràcies a la bona actuació de Cesc Fàbregas, que ha fet tres assistències. Els gols dels 'blues' els han marcat Pedro (minut 5), Eden Hazard (minuts 34 i 91) i Willian (minut 71). El gol dels locals l'ha marcat Tommy Elphick (minut 36).

El líder de la Premier League, el Leicester, juga aquest diumenge (17.15 hores, beIN Sports) contra el Swansea. El Tottenham, per la seva banda, competirà dilluns (21 hores, beIN Sports) contra el West Bromwich Albion.