Futbol
Esports Futbol 22/10/2022

Un milió de multa a Cristiano Ronaldo per negar-se a jugar

El davanter ha estat apartat de l'equip i no ha entrat a la convocatòria contra el Chelsea

Carlos Ticó
2 min
Cristiano Ronaldo, frustrat amb la samarreta del United

BarcelonaCristiano Ronaldo, suplent en l'últim partit del seu equip, contra el Tottenham, dimecres, va marxar de la banqueta abans d'arribar al minut 90 amb el xandall que duia posat des del minut 1. Empipat, el davanter portuguès se'n va anar als vestidors abans del xiulet final, després que Erik Ten Hag el cridés per sortir al camp en temps de descompte. El 7 del Manchester United no va acceptar la decisió del tècnic neerlandès i va decidir retirar-se. És per això que el seu entrenador i el club anglès han pres mesures davant la seva actitud.

L'entitat ha emès un comunicat on diu que l'exmadridista s'ha quedat fora de la convocatòria per al pròxim matx, corresponent a l'onzena jornada de la lliga anglesa. "El davanter de 37 anys no formarà part de la convocatòria per al partit de la Premier League d'aquest dissabte davant el Chelsea", afirmava el conjunt britànic a través de la seva pàgina web oficial.

Erik Ten Hag és qui talla el bacallà a Old Trafford. El tècnic del United ha parlat del cinc vegades Pilota d'Or en la roda de premsa prèvia al xoc a Stamford Bridge. "Sí, Cristiano es va negar a sortir a jugar contra el Tottenham", ha dit l'entrenador. "Serà un temps de reflexió per a ell, però també per a tots els altres. Ho vaig dir al principi de temporada —quan Cristiano va marxar abans del xiulet final, també, contra el Rayo Vallecano a la pretemporada—. La pròxima vegada hi ha d'haver conseqüències. El futbol és un esport d'equip i cal complir certes normes", ha conclòs.

Perdre's el partit davant el Chelsea no és el pitjor que li passarà a Cristiano. El càstig va més enllà. El Manchester United ha imposat una multa a l'atacant després del que va passar en el partit contra el Tottenham. Segons ha informat el Daily Star, el portuguès serà sancionat amb un milió de lliures (uns 1,15 milions d'euros), el que equival a dues setmanes del seu sou.

Cristiano Ronaldo demana disculpes

"El respecte sempre ha jugat un paper molt important en el meu procés de presa de decisions. Vaig començar molt jove, i els exemples dels jugadors més grans i més experimentats sempre van ser molt importants per a mi. Per això, més endavant, sempre he tractat de donar l'exemple jo mateix als joves que van créixer en tots els equips que he representat", diu Cristiano en un post d'Instagram. "Malauradament, això no sempre és possible i a vegades ens deixem portar per la tensió del moment. He de continuar treballant intensament, fer costat als meus companys i estar a punt per a tot en qualsevol partit. Cedir a la pressió no és una opció, no ho ha sigut mai", afegeix el red devil. A més a més, assumeix la seva absència i acaba amb un "aviat estarem junts un altre cop".

El ressò i la mala imatge que han suposat els seus actes comencen a preocupar els aficionats del Manchester United. No només han perjudicat la reputació del portuguès, sinó també la del seu entrenador: les xarxes socials estan plenes de rumors sobre l'enemistat entre Erik Ten Hag i Cristiano Ronaldo, que podria comportar un ambient tòxic al vestidor. La setmana passada, el portuguès va ser titular contra el Newcastle i a la segona part va ser substituït. Allà, Cristiano també va marxar visiblement enfadat.

stats