Espanyol
Esports Futbol 11/12/2014

José Manuel Lara Bosch critica durament la directiva de l'Espanyol i Dani Sánchez Llibre

Aquest és el recull de les 10 frases més destacades de l'entrevista

Ara
2 min

BarcelonaEl diari 'As' publica aquest dijous una entrevista amb l'empresari José Manuel Lara Bosch, fins al 2009, màxim accionista de l'Espanyol. Aquests són els 10 titulars més destacats de la conversa amb el rotatiu madrileny.

"Dani [Sánchez Llibre] utilitza unes dades que són falses sobre quan va agafar el club"

"Tenim un problema econòmic que reverteix en l'esportiu"

"Fins al 2000 vam anar de la mà amb el Dani [Sánchez Llibre], però després de la Copa de València va embogir i va començar a generar deute i dèficit constants. Comprar car i vendre barat. Teníem una política de planter clara i de jugadors que generessin benefici al club. Això va canviar"

"No vaig vendre les accions a Dani [Sánchez Llibre], sinó que em vaig desfer d'elles per evitar una guerra, que era el pitjor per a l'espanyolisme. […] No volia posar-li obstacles. No sembla que ens hagi anat molt bé des de llavors"

"[Dani] ha sigut una de les majors decepcions humanes de la meva vida"

"Un professor mey deia que la gent es divideix en amics, enemics i indiferents. Jo divideixo el món en dos: amics i testos (torretes)".

"Collet em mereix un gran respecte, però és un empleat que és allà per protegir els interessos d'uns senyors que dirigeixen el club per salvar la seva economia"

"El dia que se'm va acabar la paciència va ser quan amb el primer jugador que vam fitxar, el van traspassar i es van repartir la plusvàlua"

"La guerra [de la venda de Sarrià] la tinc perduda, és la de la demagògia. […] Vendre'l era l'única solució que teníem, es va demostrar que era inviable cap altra opció"

"Si no trobem un altre tonto com vaig ser-ho jo en el 1998, desapareixerem"

stats