Barça
Esports Futbol 02/04/2012

Allegri: "L'equip que guanyi demà serà probablement el que anirà a la final"

El tècnic del Milan creu que el vencedor de l'eliminatòria serà favorit per arribar a la final de la Champions i considera clau fer un "bon partit en la fase defensiva i un molt bon partit en la fase ofensiva"

Efe
2 min
Massimiliano Allegri en roda de premsa

BarcelonaMassimiliano Allegri ha ressaltat que el vencedor del partit entre el Barça i el Milan en la tornada de quarts de final de Lliga de Campions serà probablement un dels finalistes en aquesta edició, tenint en compte el potencial dels dos conjunts.

En la roda de premsa prèvia al xoc, després de l'empat a zero de l'anada, Allegri ha definit com a "històric" el partit per a l'equip italià. "Quan juguen Barça i Milan és un partit de gran encant perquè juguen dos dels equips més importants del moment. L'equip que guanyi aquest partit serà probablement un dels que anirà a la final", ha assenyalat l'italià.

Segons el seu parer, "caldrà estar molt atents, jugar amb coratge, amb valor, perquè demà, per passar l'eliminatòria cal marcar" i també "procurar mantenir una actitud positiva al camp com a equip". Allegri ha dit que "dos resultats sobre tres [que han aconseguit contra el Barça] serien favorables".

Pel tècnic, "el més estrany seria no arribar ultramotivats a aquest partit, seria de tontos", ja que el Barça "és el més fort del món i el que fa més bon futbol". "És una cosa visible per a tots. El Milan té unes característiques similars al Barça, però jugar contra ells obliga a fer-ho diferent".

En tot cas, ha reconegut que el plantejament del seu equip no variarà davant la possible absència de Xavi Hernández, ja que ha recordat l'extraordinària qualitat d'altres jugadors com Iniesta i Messi, així com de tota la plantilla del seu rival. "Sens dubte el Barça és fins i tot l'equip favorit per a la Champions", ha remarcat.

"Hem de fer un partit que millori fins i tot el que vam fer a San Siro. Ells intentaran jugar com sempre han fet i haurem de ser bons en la fase defensiva, però fins i tot més en l'ofensiva", ha advertit Allegri.

Finalment ha restat importància al fet que el joc conservador del Milan contrasti amb el prestigi d'un club amb set Copes d'Europa a les seves vitrines. "El Milan ha guanyat set copes en un altre moment. El Barça no era el d'avui tampoc. Per tant, cal aprofitar les característiques pròpies i saber-se adaptar a les de l'equip contrari", ha conclòs Allegri.

stats