Esports Futbol 23/06/2023

Busquets i Messi es retrobaran a Miami

Inicien una aventura futbolística i personal als Estats Units dos anys després de deixar de compartir vestidor al Barça

ARA
2 min
Leo Messi i Sergio Busquets abraçant-se en un partit amb el Barça.

BarcelonaLeo Messi i Sergio Busquets es retrobaran dos anys després en un vestidor de futbol professional. I no serà a Barcelona ni a Riad, sinó a Miami. Dues setmanes després que l'argentí anunciés l'inici d'una aventura a la MLS, aquest divendres ha sigut el torn del migcampista de Badia del Vallès, que seguirà els seus passos i també s'incorporarà a l'Inter. L'actual cuer de la conferència est de la lliga nord-americana etziba un cop a sobre de la taula fitxant el millor futbolista del món i ara també el d'un dels seus millors acompanyants durant els 13 anys que van coincidir al Barça. L'entitat de Miami ho ha fet oficial amb un vídeo compartit a les xarxes socials, sense donar cap més detall que la benvinguda a l'excapità blaugrana.

"El meu futur no està lligat al del Leo, no hi té res a veure", havia repetit Busquets en les seves compareixences públiques una vegada es va confirmar la seva sortida del club blaugrana. Amb aquestes declaracions, el vallesà volia treure pressió a Messi, que encara tenia la porta oberta a tornar al Barça, en un context en què es deia que la marxa de l'un significava el no retorn de l'altre.

Finalment, però, les sospites han acabat complint-se després que l'astre argentí no s'hagi refiat de la paraula de Joan Laporta i hagi optat per començar un periple a Miami. Amb Messi a la capital de Florida, Busquets ha trobat l'al·licient definitiu per prendre un camí que també satisfà les famílies més properes d'ambdós jugadors. Antonela Rocuzzo i Elena Galera es van fer molt amigues a Barcelona i ara es retrobaran als Estats Units.

Busquets recala a l'Inter de Miami amb 35 anys acabats de fer i després de deixar el Barça sense haver perdut en cap moment l'etiqueta d'indiscutible. Xavi Hernández li va demanar que renovés per una campanya més perquè el seguia considerant vital en el seu esquema de joc, però la petició del tècnic no ha pogut ser atesa. Si bé hi va haver una proposta substancialment a la baixa per part de l'àrea esportiva blaugrana que el futbolista, conscient de la mala situació econòmica del club, va acceptar, el component extraesportiu ha acabat pesant en la decisió d'abandonar el futbol europeu per competir a menys revolucions.

L'atractiu de Miami també ha guanyat a l'enorme múscul econòmic de l'Aràbia Saudita, que li oferia sucosos ingressos a canvi de fer el pas de jugar a l'Al-Hilal, club que també volia reclutar Messi, o bé a l'Al-Nassr, on competeix Cristiano Ronaldo des del gener.

stats