Esports Futbol 22/05/2016

El Mirandés deixa que el Llagostera surti viu d'Anduva amb un empat sense gols (0-0)

René Roman rebutja una pilota perillosa

BarcelonaEl Llagostera s'ha endut un punt d'Anduva gràcies a la bona fenia de René Roman i el poc encert del Mirandés (0-0). L'empat serveix perquè el Llagostera s'apropi una mica més a la permanència. El resultat deixa la salvació a tres punts a falta de tres jornades.

A la primera part els llagosterins han vist com el Mirandés han dominat la pilota. L'única manera que els homes d'Oriol Alsina podien acostar-se a porteria era al contracop i per ben poc no s'han avançat però el porter rival, Raúl Fernández, ho ha evitat. A la represa el partit ha seguit el mateix guió. Els de Miranda d'Ebre han estat molt còmode però en els metres finals no han estat encertats. En l'últim quart d'hora de partit René Roman ha sigut el protagonista absolut amb les seves parades. El partit ha acabat amb tot el Mirandés bolcat a la porteria de René.