FUTBOL CATALÀ
Esports 27/10/2014

Montse Balaguer, directiva del Lleida Esportiu: "Luque em va enviar a la cuina i em va dir que no parlava amb dones"

El segon entrenador de l'Hospitalet ha negat, en declaracions a 'Esports en Xarxa', que ell fes aquest comentari masclista

Ara
1 min

BarcelonaEl partit entre el Lleida Esportiu i el Centre d'Esports l'Hospitalet va acabar com el Rosari de l'Aurora. L'enfrontament va finalitzar amb empat a zero però les directives dels dos clubs es van enfrontar verbalment, després que l'Hospi fes una piulada denunciant la poca hospitalitat dels lleidatans.

En aquest intercanvi de retrets, s'hauria produït una conversa masclista entre Albert Luque (exfutbolista i actual segon entrenador de l'Hospitalet) i Montse Balaguer, directiva de l'equip lleidatà.

"El senyor Albert Luque em va enviar a la cuina i em va dir que no parlava amb dones", ha denunciat en declaracions a 'Esports en Xarxa'. "Ell ho va dir, però el més important no és això, és si ho pensa realment", afegeix Balaguer.

"Ves-te'n a la cuina. Jo no parlo amb dones perquè no enteneu de què parlem", ha reproduït textualment la directiva, que reconeix haver "reaccionat malament". "Em va sorprendre i no vaig estar l'altura, ho reconec. Li vaig dir algun improperi", afegeix Balaguer, que assegura que hi ha múltiples testimonis dels fets.

Paral·lelament, 'Esports en Xarxa' s'ha posat en contacte amb Albert Luque, que "ha negat que fos ell qui va insultar la directiva del Lleida Esportiu", segons informa el programa.

stats