LLIGA DE CAMPIONS
Esports Futbol 20/02/2012

Mourinho: "Aquest any volem guanyar un títol dels importants"

El tècnic felicita l'equip madridista de bàsquet per haver aconseguit guanyar la Copa del Rei aquest diumenge al Palau Sant Jordi de Barcelona

Ara
1 min
José Mourinho en una roda de premsa / JUANJO MARTÍN / EFE

BarcelonaJosé Mourinho, entrenador del Reial Madrid, ha comparegut en la roda premsa prèvia al partit d'anada dels vuitens de final de la Lliga de Campions davant el CSKA. A banda de parlar del partit, Mourinho ha anunciat quin és l'objectiu per aquesta temporada: "Aquest any volem guanyar un títol dels importants".

El tècnic portuguès ha felicitat l'equip madridista de bàsquet per l'èxit aconseguit aquest diumenge al Sant Jordi: "Vull felicitar l'equip de bàsquet que ahir va guanyar la Copa del Rei".

Respecte el partit d'aquest dimarts, Mourinho ha dit: "No hem pogut entrenar i adaptar-nos a les condicions del camp. El CSKA és un rival fort que hem de respectar, té un contracop molt fort i és un equip molt físic". A més, no ha volgut donar pistes dels jugadors que seran titulars. "No vull donar l'onze. Els jugadors encara no saben res. Estem en fase d'estudi del rival".

stats