Esports Futbol 12/09/2012

El Nàstic derrota el Manlleu i guanya la Copa Catalunya (1-0)

Els tarragonins s'imposen amb gol d'Eugeni i conquereixen el títol per segona vegada

Jordi Mestre
1 min
El Nàstic, campió de la Copa Catalunya

BarcelonaEl Nàstic de Tarragona s'ha imposat al Manlleu a la Final de la XXIII edició de la Copa Catalunya, disputada aquest dimecres a l'Estadi Municipal de Manlleu. El partit ha sigut molt intens, però les ocasions reals de perill han sigut escasses. Tot i el major domini territorial del Manlleu, el primer temps ha acabat amb un empat a zero.

A la represa, Kiko Ramírez ha reaccionat fent entrar Eugeni Valderrama. El canvi s'ha mostrat decisiu: el jove migcampista, escollit el millor jugador del partit, ha avisat primer amb un gran xut des de la distància i posteriorment ha posat per davant els granes amb una altra canonada des de fora de l'àrea. Tot i l'esforç dels locals, la remuntada no ha sigut possible. El Nàstic ha suma així la seva segona Copa Catalunya.

Manlleu: Fran, Moreno, Geli, Archi, Masó, Putxi, Seuma (Barnils, 61'), Guzmán, Fortet (I. Fernández, 71'), Baruc i Sala (Casanova, 55').

Nàstic: Ruben Pérez, Xisco Campos, Fran Vélez, Mairata, Ñoño, Bezares, Rodri (Eugeni, 58'), Haro, Eloy Gila, Arriaga i Uriarte (De la Espada, 64').

Gols: Eugeni, 78'

T. Grogues: Rodri (38'), Fortet (38'), Xisco (81'), Archi (82')

T. Vermelles: Cap

stats