RECULL ARTICLES D'OPINIÓ
Esports Futbol 28/04/2015

"No seria normal que un tècnic estudiós, intel·ligent i coneixedor de la casa s'hi estigui només un any": les opinions

El futur de Luis Enrique i el tram final de temporada centren els articles d'opinió de la premsa esportiva d'aquest dimarts

Ara
3 min
Luis Enrique donant instruccions.

BarcelonaLuis Enrique encara no s'ha pronunciat sobre el seu futur i els opinadors de la premsa esportiva analitzen què passarà amb el tècnic. El tram final de temporada del Barça i les eleccions en l'horitzó, altres temes destacats.

Joan Vehils, a l''Sport'

"En el món del futbol és habitual que els presidents ofereixin als seus entrenadors allargar els seus contractes un any abans de que aquests acabin. Es tracta d'una mostra pública de confiança, més que d'un premi per la feina feta. O sigui, que el més lògic seria que Bartomeu li proposés a Luis Enrique una millora de contracte a canvi d'afegir un any al seu contracte".

Josep Maria Casanovas, a l''Sport'

"A dia d'avui, a ningú li passaria pel cap convocar eleccions anticipades quan els resultats esportius són positius. Però a Bartomeu ara no li queda un altre camí que complir la seva paraula i anar a les urnes tot i que una campanya electoral fora de termini mai és bona per a un club de futbol. Bartomeu es va disparar un tret al peu i ha de fer front a les conseqüències".

Emilio Pérez de Rozas, a l''Sport'

"Fa 9 dies, Márquez va caure, a l'Argentina [...]. Dissabte es va trencar el dit petit esquerre entrenant i correrà minvat a Jerez. Però aquest és Marc Márquez: guanyador de tot en els últims tres anys. De tot, fins i tot d'aquell títol del 3013, convertint-se en el més jove campió de la història de la categoria reina. És el seu estil. Els grans campions són així".

Josep M. Artells, al 'Mundo Deportivo'

"No és un secret que la relació de Messi i Lucho no és la millor. Ningú parla de que el tècnic planifiqui i sobre la seva continuïtat es prefereix instal·lar una cortina de silenci tot i que ell no hagi obert la boca. No seria normal que un entrenador estudiós, intel·ligent i coneixedor de la casa s'hi estigui només un any. Ningú parla d'un tema que és tabú".

Carles Rexach, al 'Mundo Deportivo'

"Ja va dir Luis Enrique quan quedaven 10 partits que era gairebé impossible que es sumessin els últims 30 punts i al final les seves paraules anaven ben encaminades. Les temporades són dures i és impossible ser absolutament regular. Però el Barça està acabant molt fort i això és mèrit de tècnics i jugadors. Toca rematar la feina".

Miguel Rico, al 'Mundo Deportivo'

"Tots els especialistes estan coincidint en què Messi s'està reinventant sense deixar de ser el millor futbolista del món. Una admirable, meravellosa i potser mai vista evolució cap al jugador total que ja sembla ser i que el converteix en el factor determinant no són en la definició, sinó també en la creació".

Toni Brosa, a 'L'Esportiu'

"Si en les semifinals de la Lliga de Campions et toca jugar contra el Bayern amb el partit de tornada a Munic, pot dir "pitjor impossible" i ningú et podrà acusar de ploramiques. Però t'equivocaries. Si ets el Barça i t'has d'enfrontar a Pep Guardiola és encara pitjor".

Ferran Correas, a 'L'Esportiu'

"El Barça és l'equip que arriba en més bona forma a aquest tram final i decisiu del curs. Amb l'alta mèdica rebuda per Thomas Vermaelen, Luis Enrique té disponibles tots els seus jugadors. Tot al contrari del que els passa, per exemple, a Carlo Ancelotti i a Pep Guardiola, dos tècnics contra els quals s'haurà de jugar el triplet".

Àlex Santos, a 'L'Esportiu'

"Luis Enrique sap millor que ningú que al Barça la victòria per etapa més el plus d'un rècord no té cap espai en el record d'un culer mínimament exigent i allunyat de les xifres que no són la classificació general i la de golejadors".

stats