Futbol Femení
Esports Futbol 25/03/2012

Només el Barça guanya en una mala jornada que deixa l'Estartit en zona de descens

Les blaugranes han golejat 5-1 al Prainsa, l'Espanyol s'ha deixat remuntar per empatar 2-2 davant el Collerenc, i el Sant Gabriel i l'Estartit han perdut contra l'Athletic i el Lagunak

Natalia Arroyo
2 min
Les jugadores del Barça femení celebren un gol a la Ciutat Esportiva.

BarcelonaLa victòria del Barça 5-1 sobre el Prainsa Saragossa és l'única notícia positiva d'una jornada en què els altres tres equips catalans han patit dues derrotes i un empat amarg. La pitjor conseqüència és que l'ensopegada de l'Estartit a Pamplona deixa les baixempordaneses en zona de descens.

El Barça no s'ha deixat sorprendre pel Prainsa Saragossa, que arribava a Sant Joan Despí animat per la recuperació d'una de les seves davanteres més perilloses, Edite. Miriam, després d'una assistència de Corredera, ha obert el marcador ben aviat i ella mateixa s'ha encarregat d'ampliar diferències fent el 2-0 passada la mitja hora de joc. La golejadora Soni ha fet el 3-0 i, abans del descans, Coronel ha retallat distàncies amb un gol de penal. A la segona meitat, Ani i Olga han consolidat el triomf per permetre el Barça seguir líder en solitari, amb quatre punts de diferència sobre l'Athletic.

Les basques han guanyat, amb molts problemes, al Sant Gabriel (1-3), que s'ha avançat en el marcador gràcies a un gran gol de Marta Cubí, que ha superat a Ainhoa amb un fort xut des de fora l'àrea. Erika ha aconseguit l'empat superat el minut 45. L'1-1 ha apagat l'empenta local, que havia jugat un primer temps molt intens i seriós. L'Athletic ha dominat a la segona meitat, decidit a no perdre punts i seguir amb la lluita amb el Barça. Un altre gol d'Erika, en posició dubtosa després d'un refús de la portera Jesi, ha significat l'1-2 i, al minut 89, Arrate ha transformat un penal per mans de Carol dins l'àrea.

En tercer lloc segueix l'Espanyol, malgrat que avui les blanc-i-blaves s'han deixat dos punts a Palma per culpa de l'empat 2-2 davant el Collerenc. Les noies de Luís Carrión han marxat al descans amb un avantatge de 0-2, gràcies als gols de Sara Monforte i Willy, que s'ha lesionat greument al genoll. La baixa de la davantera andalusa ha afectat l'equip periquito, que ha vist com el conjunt balear remuntava per salvar un punt que les manté lluny de la zona de descens.

No pot dir el mateix l'Estartit, que ha caigut derrotat en un duel directe a Pamplona, 2-1 davant el Lagunak. Les baixempordaneses s'han avançat en el marcador amb un gol de Mery al minut 63. Però les locals, amb un arbitratge que ha indignat molt a les gironines, han pogut empatar poc després, amb un gol de cap. L'Estartit ha tingut el gol de la victòria a les botes de Mery, però finalment ha sigut el Lagunak qui s'ha endut els tres punts.

La resta de resultats de la jornada són:

Rayo Vallecano 2-0 Reial Societat

Llevant 3-1 València

Sporting de Huelva 2-0 Reocín Racing

El Olivo 2-2 Llanos de Olivenza

Màlaga 1-2 Atlètic de Madrid

stats