LLIGA ADELANTE
Esports Futbol 06/02/2015

Nou examen per al Barça B d'Eusebio a la Romareda

El filial blaugrana afronta el partit després de guanyar a Sabadell en la passada jornada, tot i que segueix en la zona compromesa de Segona (18 h, Esport3)

M.m.
2 min
Eusebio Sacristán, entrenador del Barça B / FC BARCELONA

Sant Joan DespíEl Barça B d'Eusebio Sacristán passa aquest dissabte, a la Romareda, un nou examen que pot marcar el futur immediat de l'entrenador. Tot i la victòria de la setmana passada a Sabadell (1-4), el filial es manté a la zona compromesa de la classificació i una nova derrota, acompanyada d'una imatge pobre de l'equip, podria ser definitiva (18 h, Esport3).

El filial està fent una temporada molt irregular. En general, l'equip d'Eusebio sempre ha millorat la imatge i els resultats a la segona meitat del curs, si bé no s'està veient fins ara un grup conjuntat i un model de joc sòlid i solvent. L'equip és quinzè, amb només dos punts d'avantatge respecte del descens, i només ha aconseguit tres victòries lluny del seu estadi.

Tot i la situació d'inestabilitat, el Barça B viatja a Saragossa amb cert optimisme, en part pel triomf que hi va aconseguir ara fa un any (0-2). En aquesta ocasió, però, l'equip s'enfrontarà a un rival més fort i que flirteja amb el 'play-off' d'ascens per retornar a Primera.

A nivell esportiu, Eusebio torna a disposar de tots els efectius, incloent-hi Sergi Samper, descartat la setmana passada per sanció. A més d'ell, Munir, Sandro i Dongou seran la punta de llança del filial a la Romareda. En canvi, Calvet, Campins, Babunski, Diagne i Gafarot, es queden a casa, descartats per decisió tècnica.

De la seva banda, el Saragossa busca un triomf –seria el tercer consecutiu– que li permeti situar-se al 'play-off'. Els de Ranko Popovic no van poder jugar la setmana passada al Sadar ja que el partit contra l'Osasuna es va suspendre per la neu, i arriba amb les cames més fresques que el rival.

Els aragonesos no poden comptar ni amb el central Rubén i ni amb el migcampista Tierno, tots ells lesionats. La resta de l'equip està disponible.

Alineacions probables:

Saragossa: Bono; Fernández, Vallejo, Cabrera, Rico; Basha, Dorca; Javi Álamo, Ruiz de Galarreta, Pedro; Borja Bastón.

Barcelona B: Suárez; Patric, Ié, Costa, Grimaldo; Gumbau, Cámara, Halilovic; Sandro, Dongou, Munir.

Àrbitre: Valdés Aller (Comitè Castellanolleonès).

Hora: 18 h (Esport3).

Estadi: La Romareda.

stats