Esports 27/10/2013

L'Olímpic de Xàtiva es nega a fer un minut de silenci en memòria de Nil Marín

La presidenta del Llagostera assegura que el club valencià no ha considerat oportú fer un homenatge al porter del filial del Girona, mort aquest dissabte

Ara
1 min
Foto de perfil a Twitter de @NilMarin1

BarcelonaL'Olímpic de Xàtiva s'ha negat aquest diumenge a fer un minut de silenci en memòria de Nil Marín, porter del filial del Girona mort aquest dissabte en un accident de trànsit.

La presidenta del Llagostera, Isabel Tarragó, ha assegurat al programa 'Tu diràs', de RAC1 que "el president de l'Olímpic de Xàtiva s'ha negat a fer un minut de silenci per en Nil Marin". Segons el seu relat, els han dit: "Si és tan important, feu el minut de silenci a Llagostera". "Així ho farem en el pròxim partit", ha anunciat Tarragó.

La negativa del Xàtiva a la petició del Llagostera, que se sent molt pròxim al Girona i volia tenir un record per Nil Marin, ha indignat la xarxa. El perfil del president del club, Alfons Rus, del PP i president de la Diputació de València, ha contribuït a encendre la xarxa.

S'ha afegit a la polèmica un compte de Twitter atribuït a l'Olímpic de Xàtiva que ha fet diversos tuits com si fossin declaracions provocadores del Xàtiva sobre l'episodi, com ara: "La nostra filosofia és la de no fer minuts de silenci. Si ha mort un porter del Girona, ho sentim, però no ens incumbeix". O bé: "En les crítiques per no fer un simple minut de silenci es veu l'enveja que molts ens teniu per fer les coses bé".

No se sap qui porta aquest compte, que existeix des de l'abril. Sigui com sigui, el compte oficial és un altre i no esmenta l'incident del minut de silenci.

stats