Bundesliga
Esports Futbol 20/12/2015

Rummenigge confirma la marxa de Guardiola i el fitxatge d’Ancelotti per a la temporada que ve

El president de la directiva del club alemany ha confirmat la notícia

Isaac Lluch
1 min
Pep Guardiola / EFE

MunicJa és públic el que era un secret a veus. Pep Guardiola deixarà el Bayern a final de temporada, just quan acaba el seu contracte. Així ho ha aclarit el president de la directiva del club alemany, Karl-Heinz Rummenigge, a 'Bild Zeitung'. “Estem agraïts a Guardiola per tot el que ha donat al club i esperem que aquesta temporada encara podrem celebrar molts èxits junts”, ha resumit el mandatari, que ha optat per dirigir-se primer a l’opinió pública des de les pàgines del diari sensacionalista abans que el Bayern ho comuniqués oficialment.

Rummenigge també ha confirmat que el nou entrenador del Bayern a partir del juliol de 2016 serà l’exmadridista Carlo Ancelotti, que firmarà per tres temporades. “Amb Ancelotti torna a arribar un entrenador molt exitós al Bayern. Ens alegrem de treballar amb ell”, ha resumit el dirigent.

El Bayern Munic ha fet oficial la notícia a través de Twitter:

En el seu posterior comunicat oficial, el Bayern cita a Rummenigge “convençut que Pep i l’equip encara treballaran de forma més intensiva per arribar als gran objectius esportius”.

El president de la directiva del Bayern també ha destacat que “Ancelotti ha tingut èxits com a entrenador arreu on ha estat i ha guanyat tres cops la Lliga de Campions. Carlo és un home expert i tranquil que sap tractar les estrelles i proposa un futbol amb moltes variants. Això és el que buscàvem i el que hem trobat”.

A través del comunicat el mateix Ancelotti apunta que se sent “molt honorat” de ser el pròxim entrenador del Bayern a partir del juliol.

stats